11 de març 2012

CONVOCADA SESSIÓ EXTRAODINÀRIA I URGENT DEL PLE DE L’AJUNTAMENT a celebrar dimarts dia 13 de març a les 21 hores.


Posem a la seva disposició convocatòria de la sessió extraordinària i urgent del PLE de l’Ajuntament a celebrar aquest dimarts dia 13 de març a les 21 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament per tal de deliberar i resoldre els assumptes inclosos en el següent:

ORDRE DEL DIA

Punt 1.- Ratificar el caràcter urgent de la sessió

Punt 2.- Moció per l’aprovació de la separació de l’Ajuntament de Cabrils del Consorci Digital Mataró-Maresme.

Punt 3.- Moció per l’aprovació de la ampliació de l’horari de tancament dels bars, bars-restaurants i restaurants del municipi.

Punt 4.- Moció per l’aprovació de la resolució del contracte de servei públic de manteniment de la jardineria i neteja dels espais verds del municipi de Cabrils.

Punt 5.- Moció per l’autorització de la hipoteca sobre la concessió administrativa per a l’execució de les obres i explotació d’un compleix esportiu amb piscina coberta de Cabrils.

Esperem la seva assistència.

ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Comunicació

50 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora!!

Dani.

Anònim ha dit...

Algú en aquest bloc, ha parlat de barra a l’hora de qualificar alguna actuació política. I es queda curt.
Convocar un Ple extraordinari exclusiu per a aprovar mocions d’un grup de govern que te majoria absoluta, i no fer-ho provisionalment per decret d’alcaldia -si es que es tant urgent- tot esperant la celebració del Ple ordinari per ratificar-ho, es d’una barra extraordinària per par de qui convoca. Si tenim en compte que aquesta facultat es exclusiva de l’Alcaldessa Sra. Lina Morales, aleshores ho entenem. Es sobradament coneguda la mala gestió que fa la Sra. Morales del diner públic, i es que Sres. I Srs. seguidors d’aquest bloc, poso en el seu coneixement, -l’Ajuntament no ho farà- que les sessions extraordinàries es cobren extraordinàriament, per tant quantes mes se’n facin millor que millor( pels tretze càrrecs electes de l’Ajuntament naturalment). Com es pot pretendre que no i hagi desafecció política?

Anònim ha dit...

Benvolgut anònim,
el cost d'un plè extraordinari no beneficia a tots per igual.
per exemple, en el càs de l'alcaldessa, cobra exactament igual tant si fa un com vint plens, de la mateixa manera que alguns regidors del govern tenen la mateixa situació.
Tot depen de en quin règim contractual tinguin.
com veig que el seu domini de la funció pública deixa bastant que desitjar, no m'entretindré a definir per a Vostè què és o no urgent.

Anònim ha dit...

Benvolgut anònim de les 9:41 PM
Li reconec que els meus coneixements d’administració publica son molt mes que limitats, i observo, tot llegint la seva resposta que també vostè pateix la mateixa mancança ja que no aclareix res; be, tant com res…una cosa si que fa, “echarle un capote” a l’Alcaldessa com diuen en castellà
Segueixo per la meva part, afirmant que els plens convocats amb caràcter extraordinari se’ls cobren extraordinàriament es a dir, que incrementen la mensualitat que regidores i regidors tenen assignada.
Seguint el fil de la seva resposta, jo li diré que es una qüestió urgent: un tema que no pot esperar. Per tant Sr. (o tal vegada hauria de dir Sra.) em refermo amb el meu anterior escrit.
I acabo proposant a la Sra. Alcaldessa -seguidora d’aquest bloc- que desmenteixi aquestes les meves afirmacions.

Anònim ha dit...

Benvolgut ignorant, perdó: Anònim
Persevera en la ignorància. Aquest mèrit no li treuré.
3 membres del govern (alcaldessa inclosa), no cobren ni un cèntim de més, per molt que es facin plens cada dia. Tenen un sou fixe de dedicació parcial 2 regidors i l'Alcaldessa dedicació complerta).
No tiro cap capote a l'Alcaldessa per dos.motius: 1. no li fa falta, i 2. soc contrari a una activitat que fa de l'home el més salvatge dels animals

i per cert, vagi al Plè municipal i comprovi vostè mateix si era urgent

Anònim ha dit...

per evitar tants comentaris potser seria convenient saber què cobren els regidors i l’alcaldessa del nostre poble així com si també cobren hores, dietes i altres diners, és una excel•lent forma de practicar el principi de transparència.

Anònim ha dit...

I un ou¡¡

Anònim ha dit...

Si algú es dignés a mirar l'últim butlletí municipal, allà sortien les retribucions de tot els regidors, oposició i govern.
i m'han dit que sortirà aquesta informació a cada número.
ei falcons, si us fixeu, surten les retribucions brutes.

VIC ha dit...

Benvolguts polemistes, permeteu-me un raig de llum, us adjunto el link de l'últim butlletí municipal.

http://www.cabrils.cat/documents/44747/58000/2011+-+Hivern?version=1.1

Si consulteu la pàgina número 4 veureu publicades les remuneracions tant de l'equip de govern com de l'oposició.

Ànim i endavant amb la polèmica.

Alfred Serrano

Anònim ha dit...

Com sempre Sr. Serrano vostè es l’únic que posa llum on hi han boires. Val a dir però que no queda tot clar: es cobren a part les assistències a sessions extraordinàries o no.

Anònim ha dit...

He estat mirant les fotos de la “pedalada per la igualtat” i tot normal excepte la foto de la Sra. Tamboleo regidora d’esports i el seu consort servint begudes. El servilisme i que projecta la imatge es tant il•lustratiu que fa pena. Es clar que on no n’hi ha, no en pot rajar.

Marsupial ha dit...

És cert que s'ha trobat un exemplar de Phascolarctos cinereus oriünd de Cabrils ? Ho exhibiran en el Zoo-museu de Cabrils ?

Mahoney ha dit...

Senyor Serrano vostè també gaudeix d'un distintiu d'aparcament per a AUTORITATS

Anònim ha dit...

Hi ha qui confon servilisme amb ajuda.
crec que en el missatge de les 11:39; autor : personatje que no li ha rajat del cervell rès més que estupidesa incontrolable.

si ajudes ets servil, sino, prepotent.
gent com aquest anònim de les 11:39 només comfirma el que pensa la seva dona d'ell,

De fora vingueren i de casa ens tregueren ha dit...

Déu n'hi do senyors del VIC lo que dóna aquest post, pel que sembla hi ha un nou guerrero de l'antifaç que surt raudo y veloz en defensa de la regidora i el seu consorte. No és aquesta la regidora que ha aconseguit acabar amb el mercat setmanal?
Guerrero de l'antifaç anònim espero amb impaciència la seva agra resposta al meu comentari.

Anònim ha dit...

Benvolgut Hostes.....,
en primer lloc agrairia ( jo i els demés lectors) un pseudònim una mica més curt.
Tinc el dubte que....el mercat setmanal que es refereix es va carregar la regidora és aquell de 3 parades, trist, arcaic, . ahhhhh, l'entenc perfectament, allò movia l'economia del poble, era conegut a tota la comarca!
Actualment les 12 parades existents anhelen l'alegria i efectivitat dels seus predecessors.

Anònim ha dit...

Ei companys, tampoc cal que en enfadem, nomes comento la imatge que desprèn la foto de la Sra. Tamboleo i els seu espòs, intentant agradar ella i fent-li costat ell com correspon a un matrimoni ben avingut. Repeteixo: de servilisme. Penso també, que els consorts dels regidors/res ajudarien mes als seus respectius, allunyant sen prudentment mentre desenvolupen la mal interpretada tasca de regidora com es el cas.
La tasca de la Sra. Tamboleo com a regidora, donarà que parlar, i no pas poc. Ben aviat parlaré de la gestió feta al mercat setmanal. Això serà en quan tingui informació fiable.
També sona i no pas poc que ha demanat un augment de la seva retribució adduint que …uff, quanta feinada que tinc. Informarem¡¡

Anònim ha dit...

Benvolgut Regidor de les 9:06 AM :
El proteccionisme corporatiu comença a manifestar-se. Compte, això es senyal de debilitat.
Es cert que últimament hi han mes parades al mercat setmanal, fet tangible que noten també els mercats de pobles dels voltants. Conseqüència: la crisis. Aquest es el primer motiu de una major presencia de comerciants, i el segon motiu es que la regidora Sra. Tamboleo els ha alliberat del pagament del impost/taxa corresponent, amb lo qual genera la enginyosa Sra. Tamboleo una competència deslleial amb els comerciants cabrilencs. Quina genialitat¡¡es nota l’èxit i encert de la seva gestió. Els aplaudiments amb que la obsequien els ciutadans al seu pas ferm i decidit pels carrers del nostre poble s’escolten des de la zona esportiva. He dit zona esportiva?...crec que també hi ha deixat petja. En parlarem.

Anònim ha dit...

Benvolgut alcalde,
espero q la sra.Tamboleo deixi enprempta, doncs és senyal inequívoca de que es fa quelcom.
fins ara, ni rastre d'enpremtes, ah, si!!, un complexe ruinós, equipaments que es cauen; i el que s'ha fet bé, ni tant sols ho ha pagat l'Ajuntament

atentament
un de la CIA

VIC ha dit...

Benvolguts polemistes, intentaré donar resposta a les preguntes que s'han abocat en el nostre blog. En primer lloc dir que encara que algun dels temes tractats tingui la seva importància, celebro el sentit de l'humor d'algun dels/las polemiste/as. Creguin-me que algun/a dels que integren l'equip de govern no gaudeixen d'aquest positiu sentit de l'humor, qüestió aquesta que no em treu la son.

Dit això començaré per contestar-li a l'anònim/a senyor o senyora Mahoney: Mahoney lamento comunicar-li que el meu nivell intel•lectual m'impedeix acceptar aquest o un altre tipus de “distintiu” diferenciador de la resta del poble que ens paga el sou.

Anònims de les 12:47 PM i 5:39 PM demà mateix demanaré que m'escanegin l'acord de ple on es reflecteixen els sous i/o retribucions que percebem tots els regidors de l'Ajuntament

Anònim de les 11:13 PM desconec la troballa, però m'ha agradat la sorna.

Anònim de les 9:38 AM t'has oblidat comentar que a més de les seves virtuts li ha sol•licitat, exigit, encomanat, pregat a l'alcaldessa que em “expulsi, tiri, llanci, acomiadi, destitueixi, bandegi, proscrigui, expel•leixi, elimini de el “equip” de govern…properament “el final del teatre, drama, poema, mascarada, farsa, pantomima, faràndula, fingiment, embullo, burla, estratagema, engany, artifici, bufonada… com comprovaran jo també tinc sentit de l'humor…i…de moment ho deixo aquí.

Anònim de les 9:06 AM si realment ets un/a regidor/a com diu l'anònim de les 3:12 PM fora bo que t'identifiquessis, no passa res, crec que és bo per a la democràcia, cal donar la cara…això és sa….

Anònim, un de la CIA de les 4:34 PM, a Cabrils, de moment, gaudim d'alcaldessa…

Bé polemistes/as amb el vostre permís me’n vaig a dormir que avui ha estat un dia “complet” políticament parlant....

Bona nit a totes y tots

Alfred Serrano

Anònim ha dit...

Sr.Serrano,
aquest cognom em convenç que no pertany al exquisit i exclusiu grup "els pota negre".
(d'altra manera es diria sr. ibèric.)
vagi en compte, ni el club bilderberg gosa molestar un "pota negre".
tant sols Edgar Hoover va aconseguir el beneplàcit dels "pota negre", i només després d'admetre que Mengele era un gran pediatra.

No sigui imprudent, salvaguardis de la malícia dels pota negre, són temibles!
un de la CIA

VIC ha dit...

Bon dia a tots.- Benvolgut “un de la Cia” Moltes gràcies pels seus consells, jo la veritat és que em perdo amb aquests de la “pota negra”, cada legislatura canvien de missatgers o de mamporreros, els que abans eren dels seus ara són menyspreats i les que abans eren menyspreades ara són dels seus.

Crec que demanaré al meu psiquiatre que em canviïn la medicació NO ENTENC RES.

La veritat senyor de la Cia és que això de la “pota negra” em despista, no entenc perquè –presumptament- s'autodenominen o se'ls denomina així, “pota negra” és sinònim de porc ibèric i aquests d'ibèrics tenen ben poc –presumptament, altra vegada-, en quant a lo altre, no entro, no vagi a ser que em “destierren” com ja ho va intentar un fillet d'un d'aquests que en el seu moment va dir que jo i un altre membre de l'oposició no mereixíem ser ciutadans de Cabrils.

Si es consulta la Wikipedia en l'apartat de comportament del porc és molt interessant el que diu: Comportament.- Els porcs desenvolupen complexes estructures socials, i a les tres setmanes de nascuts comencen a interactuar, jugant, amb altres membres de la seva comunitat. És durant aquesta època quan els porcs desenvolupen llaços socials més forts amb certs membres de la seva comunitat, llaços que prevaldran el que duri la seva existència.

http://es.wikipedia.org/wiki/sus_scrofa_domestica

Amic de la Cia la variant de Cabrils (si és que existeix….) no compleix amb l'última línia de la descripció de Wikipedia ja que com deia abans aquests llaços a Cabrils es canvien cada “període de 4 anys”…..

Bé de moment ho podem deixar aquí, ja més endavant si li sembla podem aprofundir en tot el que concerneix a aquest mamífer ungulat.

Cordialment

Alfred Serrano

Anònim ha dit...

"MARAVILLOSO", no encuentro otra palabra más adecuada para describir este magnífico blog que acabo de descubrir aconsejado por un amigo. Aparte de enterarme de parte de los acontecimientos del pueblo,he de reconocer que tambien se adquiere cultura. Nos enteramos del comportamiento social del denominado "CERDO PATA NEGRA" y de los fuertes lazos que desarrollan con otros miembros de la comunidad "cerdil", doy por sentado que este comportamiento se le puede adjudicar a cualquier "tipo de cerdo" sea pata negra o no.
Y no menos fenomenal es el hallazgo de un ejemplar de "Phascolarctos cinerius", coloquialmente conocido como KOALA, ejemplar que tenemos que tener el deber de proteger pues está en vias de extinción. La desgracia es que me comenta mi amigo que se destruyeron varios eucaliptus, alimento natural del KOALA.
Prometo seguir atentamente esta página.
Un nouvingut

Anònim ha dit...

Anónim de las 4:28 PM, " Cojonut"
el teu finisim escrit, irònic i molt hàbil. "Feliçitats"

Anònim ha dit...

Anónim de las 4:28 PM, " Cojonut"
el teu finisim escrit, irònic i molt hàbil. "Feliçitats"

Anònim ha dit...

¿Donde esta el cerdo de pata negra que utilizaba los viages preparados para cobrarselos con sus amigos?
¡Este cerdo nos ha dejado una buena heréncia!
¿Nadie pondra en duda su establecimiento sin cumplir los requisitos, señora alcaldesa?
Perruzno

Anònim ha dit...

Anònim de les 12:59 PM

Hauries de ser una mica mes explícit, hi han coses que no se de que van i no entenc res

Anònim ha dit...

Srs. polemistes, anònims, anònimes, etc
vist la confussió despertada per alguns, tant sols diré que , després de consultar amb un confident del club Bildelberg, sempre garantint la seva identitat, em va comfessar que els pota negre són moooolt perillosos!.
desitjo que Ràdio Cabrils, després d'anunciar que desvetllaria properament el misteri dels pota negre, pigui seguir amb les seves emissions amb normalitat

un de la CIA

EL LOCO DE LA COLINA ha dit...

DE PROMESES I REUNIONS ESTEM FINS ELS COLLONS!!!!





EL LOCO VOLVER A ACTUAR...

Anònim ha dit...

Atenció companys, cordeu-vos els cinturons de seguretat: la Tamboleo cavalca de nou, i en aquesta ocasió vola molt amunt. S’atreveix amb temes urbanístics¡¡
Informarem ben aviat.

Anònim ha dit...

Als de pota negra no els hi interessava el Phasco lartros cinerius (era molt més inteligent que tots ells) i per això li van treure tots els eucaliptus i així el van deixar morir de pena . Era un bon exemplar que calia cuidar-lo i que tots haurien tret un bon profit!ç
Sempre acostumen a manar els ignorants i aprofitats !
Així hem acabat!

Mahoney ha dit...

Ostres tu, la Very Important Person que aparca en zona VIP interessada per temes urbanístics. JA HI SOM.

Marsupial ha dit...

Anònim de les 10:26 AM no pateixis sembla que s'ha salvat un exemplar de Phasco lartros cinerius (segons fonts ben informades però no han salvat al més intel•ligent), i pel que sembla el cuiden però que molt bé, hi ha qui el vol col•locar on sigui encara que sigui amb calçador.
Salut.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Si la Regidora d'Esports de Cabrils monta a cavall o no, no ho se, però si mai fa accions d'Urbanisme., te tot el meu suport.
Edmon Nadal
Regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Cabrils

Anònim ha dit...

La solidaritat del regidor Sr. Nadal i la Tamboleo (*) es encomiable i comprensible, car tots dos, feien- i fan-parella però no de ball, sinó alhora de demanar mes retribució per la feina que no fan. Això explica la defensa que fa el regidor Sr. Nadal de la seva companya de partit la Tamboleo (*)

(*) Sra. que entra a formar part de l’estaf de polítics locals per a desgracia dels contribuents. Hi sortiríem guanyant si es quedes a casa. Porfa, quedat a casa.

VIC ha dit...

Benvolguts lectors i o assidus d'aquest blog informatiu, avui s'ha produït un fet, que segons el meu criteri, ho considero com molt greu.

En un proper article intentaré explicar-vos lo que aquest matí ha succeït a l'Ajuntament, entre crits i males maneres, entre la regidora que últimament està sent objecte de crítiques en aquest blog i jo mateix, també regidor de l'Ajuntament de Cabrils -encara que a alguns/as no els agradi-

De moment ho deixo aquí i com dic en un proper article desenvoluparé el que al meu entendre esta succeint, avançar que malgrat els “externs intents” de que el nostre blog censuri determinats comentaris “no convenients”, anunciar que no ho farem, excepte els que com ja hem comentat en repetides ocasions siguin comentaris insultants i o els que considerem que així ho siguin.

Moltes gràcies a tots per participar en el nostre blog informatiu.

Continuarem informant

Alfred Serrano i Mora
Tercer tinent d’alcalde i Regidor de Manteniment i Serveis de la Via Pública

Anònim ha dit...

Sr. EDMON NADAL
No posem en dubte que Vostè doni tot el seu suport a la Sra. Tamboleo “si fa mai accions d’urbanisme” -paraules seves- com tampoc posem en dubte el fet que la Sra. Tamboleo es probablement la persona menys preparada i el que es pitjor, menys vocacional per formar part d’un grup polític des de la reinstauració de la democràcia. Donar per fet que la Sra. Tamboleo te capacitat per realitzar gestions de tipus urbanístic -com realment ha fet- es una greu irresponsabilitat tant per qui ho autoritza com per qui ho fa, i per això, demanarem responsabilitats també a Vostè Sr. Nadal.

Anònim ha dit...

Sr. Anònim.
Pot demanar responsabilitats quan vulgui,
però haurà donar nom i cognoms.
Resto a la seva disposició
Edmon Nadal

Anònim ha dit...

Ningú a comentat a qui se li acudeix posar el mercat al parking on aparquen la majoria de vilatans que han d'aparcar cada dia allà??? Hem de pensar quan arribem de treballar cansats i pensant amb altres coses, que aquell dia no podem aparcat allà??? Algú ha pensat això? Jo crec que ningú...guanyem en multes...

VIC ha dit...

No solament comparteixo l'opinió del senyor Edmon Nadal en el sentit de que per demanar responsabilitats de qualsevol de les nostres actuacions, tindrà o hauran d'identificar-se sinó que també es tindrà o hauran de, si és el cas, identificar clara i documentadament la possible irregularitat, però això s'haurà de fer mitjançant escrit davant el registre d'entrada de l'ajuntament o del jutjat de guàrdia si s'escau i no en aquest blog.

Jo també resto a la seva disposició.

Alfred Serrano
Portaveu del grup municipal Veïns Independents de Cabrils

NOTA: Amb aquest post no dono per descomptat que s'hagi comès cap irregularitat, senzillament es tracta d'un comentari aclaridor en relació als últims comentaris anònims, comentaris anònims que espero es vagin convertint cada vegada en menys anònims i més indentificativo-participatius, tots guanyarem en transparència.

Anònim ha dit...

Sr. EDMON NADAL
El blog d’accés públic es un excepcional instrument sempre que s’utilitzi responsablement, signat amb nom i cognoms o no, i l’anonimat es un fet assumit per la classe política des de el moment en que es admès com a un dels principis democràtics de construcció basic: LES ELECCIONS; per altra part, fer critica de la gestió publica es un deure ciutadà i mes encara si aquest es objectiu i contrastat o be, el fet criticat es com s’acostuma a dir “ públic i notori”. El polític que funciona amb principis com son la ètica, la coherència, la transparència, i l’esperit de servei no nomes no tem la critica, sinó que l’accepta en positiu, en una paraula: en treu redit.
En lo successiu, i amb la finalitat de que en treguin el redit del que parlo en el capítol anterior, aniré esmentant critiques referenciades amb dígits.
1ª CRITICA:
Home Sr. Nadal…que tant Vostè, com la Sra. Tamboleo es proposin com a candidats a rebre una major retribució argumentant que tenen el doble de feina del que s’esperaven…que vol que li digui…en fi,…crec que pel cap baix es una irresponsabilitat, tot hi que podria fàcilment adjudicar-hi un mot força contundent. Això sense entrar a parlar de la qualitat de gestió/feina. Ah¡, per cert, que vol dir el doble de feina? Potser el doble de retribució?. Si, deu ser això.

Anònim ha dit...

Sr. Sensenom peramagar-se,
el que. Vostè explica és, inexacte, per no dir-ho més fort.
Tant sols em sol·licitat la dedicació complerta enlloc de la parcial, sense increment de retribució.
El curiós és que, oficialment, no em demanat res. Per tant, sincerament, el felicito, doncs veig com s'avança a les decisions criticant intencions.
Veu el fàcil que es?
Ah!, i el fet de haver estat escollit democràticament ens atorga el estatus de ser criticats, evidentment, però amb arguments, veritats, i només i cognoms
Edmon Nadal

Anònim ha dit...

Ah! Senyor anonim
i no hem argumentat en cap moment que ens havíem trobat el doble de feina, sinó que volem dedicació complerta perquè hi ha molta feina a fer.
Que no es va fer, des de l'any 2000, quan hi havia gent al consistori que cobrava 3000€ al mes.
Ara tant sols volem poder fer feina.
Edmon Nadal

Anònim ha dit...

Estoy cobrando un subsidio por desempleo que justo me da para il tirando. Como me entere de que alguien del Ajuntament se aumenta el suerdo sus boi a montar un pollo en la misma puerta del alluntamiento que sus bais a enteral

VIC ha dit...

Benvolguts polemistas/es, us agrairé que totes les crítiques o “lloances” per la seva gestió que impliquin nomenar a la regidora que últimament copa aquest blog i/o la polèmica sorgida amb el regidor Edmon Nadal, sense que es pugui interpretar com “un veto”, us agrairé els feu en el blog del senyor Nadal que és el següent : http://edmonnadal.blogspot.com.es/

Repeteixo espero que no s'interpreti com una censura, senzillament crec que les crítiques a membres de CIU seria millor fer-les a les seves pàgines i així els hi donem també una mica de -vidilla-

Moltes gràcies per la vostra participació en el nostre blog.

Alfred Serrano
Portaveu del grup municipal Veïns Independents de Cabrils

Anònim ha dit...

Pa per avui, gana per demà....
Millor buscar-se la vida amb el treball propi.
Vergonyós
Com sempre!

Anònim ha dit...

Be Sr. Serrano: Entenem perfectament les raons per les que convida amablement als crítics amb la gestió publica i també amb la Sra. Tamboleo i Sr. Nadal a interactuar en un altre canto. No obstant, si a vostè no li es compromís seguirem en el seu blog. Si pel que sigui no li convé, no publiqui el post i tant amics.

VIC ha dit...

No no anònim de les 8:26 PM potser no m'hagi expressat bé, en cap cas ni el nostre grup ni jo mateix censurarem ni deixarem de publicar tots aquells comentaris que se'ns enviïn , dins de la correcció per descomptat, no és el nostre estil, li puc garantir que el nostre tarannà m'està creant greus problemes amb algunes integrants del govern del que som socis minoritaris, encara i així i malgrat que alguna d'elles hagi demanat a l'alcaldessa que em cessi jo personalment i per descomptat els meus companys de grup continuarem amb la línia en què creiem i que venim practicant des de la fundació del nostre grup, fa ja 8 anys.

Dit això sàpiga vostè que gustosament li publicarem tots i cadascun dels comentaris que ens vagi remetent.

Cordialment.
Alfred Serrano

Anònim ha dit...

Pot ser no tenen feina????
Qui treballa els tècnics o vostes???
Com es que el senyor Serrano treballa tot el dia i no demana augment de sou???

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels