28 de maig 2012

- VEÏNS INDEPENDENTS DE CABRILS DONA PER TRENCADES LES RELACIONS AMB CIU-CABRILS -

La revocació del nomenament de la Tercera Tinença d’Alcaldia assignada al nostre grup y que formava part del preacord “Pacte Estable de Govern a Cabrils” subscrit el 9 de juny de 2011 ha motivat que per la prepotent i unilateral actuació de la representant de CIU, el nostre Partit Polític doni per trencat el Preacord del Pacte Estable no signat.

Ha de recordar-se que dit Pacte no es va materialitzar mitjançant la signatura del document públic que havia de recollir el Programa d'Actuació conjunt com a resultat de la refosa dels respectius programes electorals tal com es feia constar en l'apartat i) del preacord abans esmentat, a pesar de que el nostre grup va convocar, sense èxit, i per dues vegades una reunió de la Comissió Mixta creada a l’efecte.

En altre ordre de coses comentar que les declaracions efectuades per l’alcaldessa a La Vanguardia el passat dia 24 de maig no fan més que posar en evidencia la mediocritat dels arguments utilitzats, pretenent l’alcaldessa,  centrar-se a tirar pilotes fora amb el vell truc de ...I TU MÉS... intentant aparentar lo bona persona que és mentre que "l'altre" “el que s'atreveix a denunciar irregularitats” “el que no calla”  a més de dolent, molt dolent, és desagraït.

Per finalitzar donar públic coneixement que el nostre portaveu en el consistori, des del mateix moment de la recepció de les revocacions, es va posar a treballar en aquesta nova etapa com a integrant de l'oposició.

Per la Comissió Executiva de Veïns Independents de Cabrils de data 26 de maig de 2012.

Nota: A continuació procedim a publicar tant el decret de revocacions (per si algú té algun dubte de la seva transcendència), així com els escrits de l’octubre i desembre del 2011 en els que el nostre portaveu manifestava els flagrants incompliments del preacord signat al juny del 2011.

Això són fets i no paraules.




ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Comunicació

1 comentari:

Kin Kong ha dit...

La primera vez que engañes la culpa será tuya, la segunda, será nuestra.
Proverbio chino

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels