20 de gener 2014

CABRILS - 2014.... PROMET SER UN ANY d'allò més KAFKIÀ - POLÍTICAMENT PARLANT –


Per a prova un botó:

Quan a un se li ocorre efectuar 2 preguntes....sí sí 2 preguntes…per descomptat en exercici del nostre legítim dret a saber, conèixer, tenir constància….de les actuacions o dels actes protagonitzats per l'actual titular de l'alcaldia….consulteu la atrevida sol·licitud clicant aquí. 

Succeeix això:

Clicant aquí podreu consultar la Kafkiana "Resposta oficial" en Din A4 a 2 cares ple de....bla....bla....blas… del que val la pena ressaltar això :

....Quan es pretengui entorpir el normal desenvolupament de les sessions mitjançant la inacabable formulació de precs i preguntes, allargant exageradament i de forma intencionada aquelles, l’alcaldessa podrà limitar el seu número i, fins i tot, aixecar la sessió, oferint al que vulgui realitzar més preguntes, les formuli per escrit o esperi a la següent sessió.

Fixar-vos que les 2 preguntes les vaig formular 24 hores abans de la celebració de l’anterior ple (28.11.2013), dites 2 preguntes, perquè així està regulat, haurien d'haver estat contestades abans del 29 de desembre.

De la burocràcia generada es pot col·legir que fins avui la convergent  "NO SAP".... (segur)...."NO CONTESTA"....(ja veurem....) ?

Serà que el fet de "atrevir-se" a formular 2 preguntes es pot interpretar com intentar entorpir la gran gestió.... de la convergent....?

O del que realment es tracta és d'entorpir i vulnerar el nostre dret d'accés a la informació?

Així funciona l'actual titular de l'alcaldia amb l'inestimable suport "PoPular" i... "trànsfuga PoPular"….

Continuarem informant

Alfredo Serrano

Portaveu del grup municipal Veïns Independents de Cabrils

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels