04 de febrer 2007

OBRES D’INSTALACIÓ DE LA GESPA ARTIFICIAL

















Aquest es el “cartellet informatiu” que ens ha costat a tots els ciutadans 1.389,26 € i que segons manifestacions del regidor d’esports (PSOE-PSC), “aquest import es deduirà de la subvenció” de 250.000 € rebuda per la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol municipal.

La factura es de data 19 de juny de 2006 i es va ratificar per decret el dia 7 d’agost, (quina celeritat en el pagament). Llàstima que en lloc d'instal·lar un cartell que gairebé ningú pot veure donada la seva ubicació, no s’haguessin destinat aquests diners a la reforma dels vestidors dels jugadors, o simplement haver-se posat en contacte amb la junta per tal d’avaluar les necessitats més peremptòries d'aquesta activitat.

Segons diu l’apartat d’esports (pagina 16) del darrer butlletí municipal, ............”l’obra ha patit algun endarreriment en el seu inici, fruit de negociacions amb l’empresa adjudicatària per ajustar el preu, ja que l’Ajuntament ha hagut de fer un esforç molt gran de contenció de la despesa “........... . Recomanem llegir tot l’article, especialment quan diuen ... “el seu resultat per comprovar com l’eficàcia en les negociacions pot comportar que s’aconsegueixi un producte mol digne”.......

Nosaltres el que creiem es que s’ha de parlar i escriure menys i posar-se a treballar una mica més, es dir menys “cartellets” i fulletons, i dignifiquin els vestuaris dels nostres jugadors que semblen vestuaris dels anys 50.

ÀREA DE DESENVOLUPAMENT PERSONAL I SOCIAL
Joventut i Esport

9 comentaris:

Anònim ha dit...

No estaria malament destacar lo positiu i és que s'està fent aquest camp de gespa. El cartell hem d'imaginar que forma part de l'impost revolucionari de la disputació.

Anònim ha dit...

Senyor Serrano, com sempre no s'entera de res. Hauria de saber que quan la diputació financia una obra, dins la subvenció és d'obligat compliment el colocar un cartell que especifiqui qui subvenciona la mateixa. El cost dels cartells, que queda absorvit per la subvenció, és el normal per aquest tipus de cartelleria, i que és el que exigeix la mateixa Diputació. Així que siusplau, deixi de fixar-se en tonteries i aporti alguna cosa de més "calibre" a la crítica reiterada i cansina a la que ens te acostumats.

Anònim ha dit...

Quan han costat les despeses derivades de la denúncia que vostè, juntament amb el Sr. Poblet, van fer a la fiscalia?

Anònim ha dit...

La diputació sap que aquest poble necessita també una zona esportiva per la gent que no li agrada el futbol ? O aixo es funció del regidor d' espots?

Anònim ha dit...

Molt be FREDI pero seria bo que intentesis fer-ho en plan de video

Anònim ha dit...

El cost del cartell queda absorbit per la subvenció, i……….?, Així queda tot arreglat?.
Li recordo que a la diputació també la mantenim tots igual que a l’ajuntament i per tant aquestes subvencions també les paguem entre tots.
I me’n alegro per vostè de que el seu poder adquisitiu sigui tan elevat com per dir que 1.300 euros per un cartell es una tontería pero com no es el cas de la gran majoria, m’agrada que algú es preocupi de explicar-nos en que gasten els nostres centims (sigui qui sigui el malgastador).
Pepa

Anònim ha dit...

Pepa, segurament tens raó en el "malgastament" que suposa el cartell però aleshores que la crítica sigui envers la diputació i no envers el regidor d'esports.

Anònim ha dit...

Perdona la meva insistència, pot ser que estigui equivocada, no entenc molt de política. Llavors, estant d'acord en que potser que el famós cartell és molt car, qui ha de defensar el seu cost?, jo enfront de la diputació?, aquests senyors del blog com oposició han de reclamar a la diputació? O hi ha "algú" en l'Ajuntament que ens representa a tots (potser no és el regidor d'esports, no ho sé….) per a defensar els nostres interessos davant de la diputació?, perquè si no, perquè serveix l'ajuntament?, "ens entenem" cadascun dels ciutadans directament amb la diputació, la generalitat o el govern espanyol? O hem de confiar en els nostres representants mes propers ?
Pepa

Anònim ha dit...

Felicitats Serrano, continua aixi ,aixo que tu fas, no tenien costum en aquest poble.Es podia fer i desfer que ningú ho discutía.
Crec que al senyor Diego no li agraden els teus comentaris.
Mala sort

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels