25 de febrer 2008

MILLORES A LA CARRETERA DE CABRILSEl passat dimarts dia 19 de febrer, tècnics del Servei de Vies Locals de la Diputació de Barcelona junt amb el Cap de la Policia Local de Cabrils i el regidor de Seguretat i Trànsit van efectuar una visita al tram de la
carretera de Cabrils a Vilassar de Mar depenent de la Diputació per tal d’avaluar el seu estat de conservació, especialment de les senyals verticals i horitzontals. Fruit d’aquesta visita en les properes setmanes el Servei de Vies Locals de la Diputació preveu iniciar les corresponents obres de millora.

El nostre regidor de Seguretat i Trànsit ha sol·licitat la substitució de les actuals guardarrails de la nostra carretera per unes que garanteixin la seguretat dels motoristes. La millor solució a adoptar per a la protecció de tots els guardarraíls és la doble bionda amb materials que esmorteeixin l’impacta directe, evitant que el pilot o acompanyant s’introdueixi per sota i xoqui amb el perfil vertical.
ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Seguretat Ciutadana

1 comentari:

Anònim ha dit...

Creo que esta es una iniciativa adecuada, teniendo en cuenta de forma especial, el numero de motoristas jovenes que tenemos en nuestro pueblo, y el transito de la carretera.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels