25 de febrer 2008

MILLORES A LA CARRETERA DE CABRILS















El passat dimarts dia 19 de febrer, tècnics del Servei de Vies Locals de la Diputació de Barcelona junt amb el Cap de la Policia Local de Cabrils i el regidor de Seguretat i Trànsit van efectuar una visita al tram de la
carretera de Cabrils a Vilassar de Mar depenent de la Diputació per tal d’avaluar el seu estat de conservació, especialment de les senyals verticals i horitzontals. Fruit d’aquesta visita en les properes setmanes el Servei de Vies Locals de la Diputació preveu iniciar les corresponents obres de millora.

El nostre regidor de Seguretat i Trànsit ha sol·licitat la substitució de les actuals guardarrails de la nostra carretera per unes que garanteixin la seguretat dels motoristes. La millor solució a adoptar per a la protecció de tots els guardarraíls és la doble bionda amb materials que esmorteeixin l’impacta directe, evitant que el pilot o acompanyant s’introdueixi per sota i xoqui amb el perfil vertical.
ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Seguretat Ciutadana

1 comentari:

Anònim ha dit...

Creo que esta es una iniciativa adecuada, teniendo en cuenta de forma especial, el numero de motoristas jovenes que tenemos en nuestro pueblo, y el transito de la carretera.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels