03 de gener 2009

URBANITZACIONS 0 € --- CASC URBA 1.185.467 €

APLICACIÓ DEL FONS ESTATAL d’INVERSIÓ LOCAL A CABRILS

Com ja us havíem informat en el nostre article del dia 20 de desembre, el dia 22 es va celebrar la anunciada sessió extraordinària de la Comissió Informativa per tal de decidir en quins projectes s’invertien els fons assignats per l'Estat per al nostre poble (un total de 1.185.467)

La proposta de l’equip de Govern ha estat - com no podia ésser d’altra forma - destinar íntegrament el 100% d’aquests fons al casc urbà, i ni un sol euro per a les urbanitzacions.

Ja ho han decidit ells - tots sols- (la Junta de Govern Local), ja que tenen les competències delegades per "ells" mateixos, - i son majoria - com sempre ens recorden -.
I en un enèsim gest de prepotència, ni tan sols han tingut la intenció de sotmetre aquest important assumpte a un Ple de la Corporació com a màxim òrgan de participació ciutadana, encara que només sigui per salvar les aparences, - ho han aprovat "ells" solets –

És la democràcia........ però la que “ells” practiquen s’anomena “democràcia no participativa” .

No anem a entrar aquí i ara en quina aplicació d’aquesta subvenció és més prioritària o més necessària per a Cabrils, però si ho anem a fer pel que fa a la total manca de coherència entre el que diu i el que fa aquest actual equip de Govern autoanomenat “d’esquerres, progressista i que anaven a transformar Cabrils...... ja ho estem veient.........
Van entrar a governar recolzant-se en un acord de govern en el qual, com a primer punt, assenyalen:
PRIORITATS DEL PROGRAMA DE GOVERN: (página 2)
I. “LA TRANSPARÈNCIA I LA PARTICIPACIÓ”

I, efectivament, en aquest document esmenten la paraula participació ni més ni menys que 26 vegades. On està aquesta participació que tant prometien.....? Per no participar en aquesta important decisió, ni en cap altra anterior, no participen ni els regidors electes que conformen l’oposició, ni les diverses associacions.............. ni ningú..............només .....“ells”.......

Fer una II moció de censura donant-se suport exclusivament en una suma aritmètica, prometre participació.... i participació..... i més participació.... i acabar actuant com ho estan fent, simplement: no és de rebut. No poden obviar, però ho estan fent olímpicament, que si bé la seva suma aritmètica és igual a 7 regidors, no obstant això, el " cuatripartit "- com a tal - no va tenir ni un sol vot i, per contra, l'actual oposició suma un total del 46,02% del vots. Així doncs , la seva realitat és que estan negant tota participació "només" a un 46,02% dels votants. És difícil pensar que diran de tanta incoherència en la campanya de les properes eleccions.

Malgrat tot l'anterior, hem de reconèixer - i ho reconeixem - que en el tema de les urbanitzacions sí que són coherents. Si llegim el seu pacte de govern, on diuen participació 26 vegades, veiem que no esmenten ni una sola vegada la paraula urbanització, ni urbanitzacions, en realitat només una vegada diuen urbanitzacions i és per a dir:
Regidora de Manteniment de la Via Pública (Serveis), d’accessibilitat, i Gestiód’urbanitzacions .M.BLANCO”) .

Aquí, en aquest cas, i en un acte de coherència en quant a ignorar a les urbanitzacions, les segueixen ignorant no assignant-les absolutament res de res de la subvenció; per a cap urbanització. Després, com segons sembla, - les promeses no són per a complir -, en la propera campanya es tornaran a omplir la boca amb les urbanitzacions i fins i tot diran que si no les esmenten és perquè en realitat no existeixen doncs ja són barris de Cabrils.

Una vegada més: Visca l’eufemisme quan es tracta d’un vot!

Continuarem informant-vos................ malgrat “ells"

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pot algú del vic explicar-me perquè en la proposta del govern que adjunten es barreja el català amb l’espanyol ?
Els estan imitant per publicar vostès algunes vegades els seus articles en català i espanyol ?
Realment patètic.
Un català de Cabrils resident al casc urbà com vostès ens cataloguen.
Pere

Anònim ha dit...

Amb aquests diners no podíen fer un poliesportiu per petits i grans en el NOSTRE* poble?
Com podem parar els peus a totes aquestes accions sense sentit?
Unim forces !
El poble es mes mort que abans!i amb la crisi,temps al temps, mort del tot...
Ja no poden construir com abans....
Que sera de Cabrils?

NOSTRE : de tots els que paguem .

Anònim ha dit...

Pedro , eres patético. Si pronto hablaras español pues tu partido lo esta perdiendo todo y pronto como botaran te tendras que aguantar.
Un Catalan

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels