01 de febrer 2009

ASSUMPTES TRACTATS A LA SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE 29 DE GENER DE 2009 - (1ª Part) -

Informació d’una de les qüestions més importants tractada en el decurs del Ple:

Atès que en el transcurs del ple van succeir esdeveniments que val la pena comentar-los detalladament, i amb l’objectiu de fer-ho el menys espès possible, comentarem els diferents temes tractats en diversos articles, en diferents dies, i, intercalant altra informació de interès.

Avui començarem pel que va succeir gairebé al final del ple en relació a un tema que considerem greu, no solament per la falta de previsió, sinó per la prepotència amb que l’alcalde i la seva número "2" van reaccionar davant els nostres advertiments i consells sobre la perillositat de l’aparcament provisional al costat de la nova escola, pretenent imputar als pares de la possible responsabilitat en cas de que algun nen patis un accident per l’estat del terreny.
No son coneixedors, tant l’alcalde com la seva número “2”, de la existència d’una ordenança especial reguladora de la neteja, tancament de terrenys i solars ?

Valdria la pena que se la llegissin, i el que és més important, la facin complir en aquest tipus de solars tan perillosos

I com que una imatge val més que mil paraules us adjuntem reportatge fotogràfic de la zona abans del ple i l’efectua’t desprès del ple quan per fi van atendre part dels nostres suggeriments per l’evidència del perill, si bé en certes zones encara persisteixen.

Consulteu algunes de les fotos fetes abans i desprès del Ple un cop manifestada la nostra queixa i consells en quant a la seguritat de les persones.

ABANS DEL PLE
Foto 1 Foto 2 Foto 3 DESPRÈS DE LA NOSTRA QUEIXA Foto 1 Foto 2 Foto 3

ATENCIÓ PERILL AL TERRA

Del terra surten uns ferros que poden fer molt de mal tant a les persones com als cotxes.
Foto 1 Foto 2

Gràcies per la vostra col·laboració en la Campanya ENDREÇEM CABRILS

ÀREA d’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Participació Ciutadana

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels