08 de febrer 2009

ASSUMPTES TRACTATS A LA SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE 29 DE GENER DE 2009 -- (2ª Part) –

- Artículo en castellano -

Secció -Alcaldades-

A la part final del ple i en el punt Mocions es va produir altra actuació de l’alcalde que demostra la falta de rigor, la prepotència, i el menyspreu amb el que tracta als regidors de l’oposició i per tant, a tots els ciutadans, al sotmetre a l’aprovació una important pujada de les tarifes de l’aigua, -a última hora-, -sense avisar-, -sense donar-nos documentació-, i amb una explicació típica d’aquest alcalde que ens toca patir, que per a excusar-se va dir que també puja la benzina i no diem res...... Creiem que davant manifestacions de tan “alt nivell” res es pot fer...

Proposta de pujada de l’aigua aprovada per l’actua’l “equip de govern d’esquerres i progressista” que anaven a canviar Cabrils, I ja ho estant fent ! han començat per “canviar les tarifes de l’aigua” PUJANT-LES CLAR ! (Serà perquè hem estalviat massa aigua i no els hi quadren els números?)

Consulteu la comparativa que adjuntem dels últims quatre anys i veureu que la pujada en relació a les tarifes aplicades l’any 2005 supera el 42 %.

És aquesta altra de “les mesures socials” per a ajudar als ciutadans a superar la crisi...... ?

És aquest el model de participació i transparència que les forces d’esquerres i progressistes que sota “el comandament” del líder carismàtic volen implantar a Cabrils ....?

Desprès de l’ajuda a la gran Banca també per a superar “la seva crisi”, lo dels 400 €....., les bombetes...........etc. etc......agrairem a les forces d’esquerres i progressistes que no ens ajudin més......, ja ens les arreglarem sense ells..... i, si us plau deixeu-nos en pau !!!!!!!!

En pròxims articles anirem informant-vos de més alcaldades protagonitzades en el ple per - “el líder carismàtic de les forces d’esquerres i progressistes “ - que anaven a canviar Cabrils -......, que, en algunes coses ja ho estan fent ......, la reinstauració de la prepotència......, la contractació de treballadors a dit (perdó, per decret)......, la pujada de l’aigua......, de la pressió fiscal......, la proliferació “dels socavons”....

Continuarà.....

Nota: Consulteu com donava exemple d’estalvi d’aigua l’ajuntament a l’any 2007


ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Participació Ciutadana

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels