24 de gener 2007

L'AIGUA ÉS VIDA

Sr. Regidor de Medi Ambient, com vostè diu en el seu fullet informatiu , Tot i que no parem atenció al privilegi que significa obrir l’aixeta i que ragi l’aigua, hem de ser conscients de l’alt valor que té aquest fet comú i quotidià i entendre que l’accés a aquest recurs tan vital no és un dret garantit per tota la vida. L’aigua és un recurs esgotable que ha entrat en crisi a Catalunya i arreu del planeta (I a Cabrils també gràcies a vostè) . És per això que, segons els experts, a partir d’ara caldrà fer-ne un ús més responsable per, (Prengui nota dels seus consells) tot i mantenir els mateixos serveis que es dóna, mirar de reduir-ne el consum. (Aquest consell ho és també per la Regidoria de Medi Ambient ? )

Sigues eficaç amb l’aigua, no la malbaratis, (I vostè tampoc, Sr. Regidor de Medi Ambient. )

El teu esforç avui evitarà les restriccions demà! (Si fos per vostè ja tindríem les restriccions aquí !)

Senyor Regidor de Medi Ambient, no faci tants “paperets”, “cartronets” ifulletons” que això junt amb el malbaratament de l’aigua ens costa mols diners al ciutadans, posis a treballar d’una vegada, doni exemple i com vostès diuen, facin un ús més raonat de l’aigua, si continuem malbaratant-la tot mantenir postures insolidàries tipus “com que pago: gasto (Be, en aquest cas paguem els ciutadans, més greu encara la seva irresponsabilitat en el malbaratament de l’aigua).

Vostè aconsella una cosa i en fa altre, la majoria de les plantes de les jardineres son de temporada, i per tant s’han de renovar sistemàticament, a més del malbaratament d’aigua que comporta, requereixen una dedicació extra de personal, caldria aquesta dedicació destinar-la a les Urbanitzacions, algunes de las quals estan en un estat que no afavoreix gens la bona imatge del poble.

AREA DE LA QUALITAT DE VIDA

Medi Ambient i Sostenibilitat de

Veïns Independents de Cabrils

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Millor no parlem de l'aigua....perque a mi sem posant el pels de punta cada vegada que rebu la factura de la Junta de Can Tolra, es una vergonya el que han fet, no serveix de res queixarta, al temps que es molt dificil de entendre que de la noche a la mañana.., pasis a pagar una brutalidad de mès, encara ningú me sapigut donar una resposta minimament coherent del perquè d'aquest bestial aument de preu, tinc series dubtes de que tot siguir per el gravament dels impostos, per altre banda saber que com jo ia molte gent que es queixa, no em serveix de molt, pero lo mes dur, es saber que ia veins propers que estan pagant el aigua el preu de abans i també dolt passa per el cami del mig i veure com els industrials de la zone desperdician l'aigua sense cap control, be... segurement fan un servei de neteja, qui sap......

Anònim ha dit...

Esta cla que s'ha d'estalvia l'aigua pero tot en la seva mida es bo,i per sort la gran majoria de gent no pensa com voste i ens agrada tindre plantes i flors al nostre municipi.

comunitat de veins.

Anònim ha dit...

El que es clar es que tots ens agraden les flors, però els consells municipals són bons, ¿perquè no els compleixen?, les plantes aromàtiques a més de ser boniques, oloren molt bé, i el cost de canviar-les és mínim, no sent així amb les flors.
A més el mullader d'aigua que fan cada vegada que reguen és insultant, jo ho veig quan vaig a comprar al poble, no ha i dret. Cal dir les coses pel seu nom, ja era hora.
Una veïna

Anònim ha dit...

A mi m’agraden mes les flors i les plantes junts amb els arbres a la muntanya, això es el que els ajuntaments tindrien que fer, preservar el medi ambient i no autoritzar la tala de tants arbres per ficar-hi totxos i construccions de tal mal gust.
Un que enyora la naturalesa

Anònim ha dit...

És evident que s'ha de controlar l'ús que fem de l'aigua tan ajuntaments com particulars xk aquesta escaseja però és important saber gaudir d'aquest bé.

La història comença amb el monopoli de l'aigua que tenen montat a Catalunya i els preus que ens imposen pel consum d'aigua, preus que es veuran augmentats per impostos, "a modo de as en la manga". bé m'imagino que amb alguna cosa hauran de pagar la Torre Agbar.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels