10 de gener 2007

"L'ALCALDE DE CABRILS (CIU),VA DISPARAR TRES TRETS EN ACABAR UNES PRÀCTIQUES DE TIR OBLIGATÒRIES QUE FEIA LA POLICIA LOCAL A VILASSAR DE MAR"

Així és com comença l'article del diari El Punt - edició Maresme- la noticia referent a la nostra Vila. Però ens hem de sentir orgullosos? Per un banda veiem com la nostra tasca de fer oposició, es veu reflectida més enllà del butlletí municipal i del nostre blog informatiu, i com el fet d'incidir en qüestions que per unes persones (sobretot les del equip de govern) són "merament anècdotes" en el "normal" desenvolupament de la vida del poble, veuen el reflex en la premsa i en la ràdio (Catalunya ràdio també se'n ha fet ressò). Però per altre banda ens entristim, la imatge del nostre poble en definitiva és la que queda malmesa, i no ens enganyem, queda malmesa per actuacions dels qui governen i no de l'oposició. Us imagineu l'alcalde Hereu de Barcelona fent pràctiques de tir amb una pistola "que va trobar allà" (manifestacions del nostre alcalde en el decurs del ple de data 21 de desembre) Creieu realment que seria un actuar decent o políticament correcte ?

El Gran diccionari de la llengua catalana defineix la Vanitat com : "Orgull inspirat per un alt concepte de les pròpies qualitats o els propis mèrits, acompanyat d'un desig excessiu d'ésser notat i lloat de les gents.” I és aquesta qualitat, en aquest cas, el que ha fet la noticia, i la resposta del nostre alcalde no només l'hauria de donar a la premsa, sinó que te l'obligació per mandat legal de respondre a les preguntes fetes pel nostre regidor en el decurs del ple de desembre, i evidentment al poble de Cabrils sobre aquest lamentable fet, i si pot ser, aquest cop ho hauria de fer amb les bones formes i el civisme que tot debat polític requereix i no com la petulant actuació que va tenir quan se l'hi va preguntar en el decurs del ple sobre les esmentades pràctiques de tir.

Però evidentment qui més mereix una resposta sobre aquest lamentable fet és el poble de Cabrils, però a més, hi ha altres tipus d'obligacions que en determinades ocasions estan per sobre de les reglades, i són les morals i aquelles que haurien de fomentar l'apropament de l'alcalde amb la ciutadania i els seus legítims representants, - els regidors democràticament elegits - esperem que aquest cop no es faci ostentació del saber o d'erudició, i es donguin totes les explicacions que els ciutadans mereixen.

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats al vostre gabinet de premsa, i sobre tot a la llibertat d'expressió, gràcies diari El Punt. L’obligació de la premsa es donar les noticies que consideren oportunes, i que cadascú es faci la seva opinió, això es la meva llibertat individual. Aquest matí he sigut testimoni d’uns comentaris ""d’una persona prou coneguda"" en una de les poques botigues que queden al poble, comentava que,""aquest es un tema menor"" no ho discuteixo,per mi si es un tema greu, no se si aquest any també s’ha premiat als treballadors de l’ajuntament amb pernils, però estic segura que “aquesta persona de tots coneguda” també ho considerarà “”un tema menor”” regalar pernils o lo que els hi hagin regalat amb diners de tots els Cabrilencs.
El que es cert es que la informació, pel que sembla prou documentada que publiqueu, fa que per fi els cabrilencs ens podem fer una idea del que es un tema menor o un "greu tema" que afecta a les nostre butxaques, només fa falta llegir “i entendre” les vostres publicacions, la rendició de les comptes, la sindicatura de comptes, informació detallada dels plens, el tema del semàfor, que suposo també per algunes il•luminades ""es un tema menor"".................. Disculpeu la extensió del meu comentari, però fa dies que vull escriure i avui que no tinc son m’he decidit a fer-ho. Gràcies per la informació i endavant!
Una cabrilenca que encara compra al poble.

Anònim ha dit...

A LA SRA. CABRILENCA QUE TODAVIA TIENE LA SUERTE DE COMPRAR EN EL PUEBLO.
MUY SRA. MIA.
SOY UN TRABAJADOR DE LA BRIGADA MUNICIPAL, Y COMO NO ME GUSTAN LOS ANÓNIMOS LE DIRÉ QUE ME LLAMO VICENTE.
RESPECTO A SUS INQUIETUDES SOBRE LOS TEMAS QUE PLANTEA, NADA QUE OBJETAR, LO QUE LAMENTO ES QUE SE SIENTA TAN MOLESTA CON EL "PREMIO DE LA PALETILLA" CON LA QUE EL AYUNTAMIENTO OBSEQUIA A SUS TRABAJADORES" NO SE, SI HABRÁ ALGUIEN EN SU CASA AL QUE EN SU EMPRESA "LE OBSEQUIEN" CON UN DETALLE EN NAVIDAD, NATURALMENTE DIRÁ QUE EN UNA EMPRESA PRIVADA PUEDEN HACER LO QUE QUIERAN, IMAGINESE QUE LOS ACCIONISTAS DE LAS GRANDES EMPRESAS DIJERAN QUE CON SUS BENEFICIOS O DINERO NO TIENEN QUE HACER NINGÚN REGALO A LOS TRABAJADORES. DE TODAS MANERAS PROPONDRÉ AL ILMO: SR ALCALDE QUE PARA QUE NO EXISTAN CIUDADANOS COMO VD. QUE SE SIENTEN OFENDIDAS
POR LA SUSODICHA "PALETILLA" PASE A INGRESARNOS EN LA NÓMINA EL IMPORTE DE DICHO GASTO.
TAMBIEN QUIERO DARLE LAS GRACIAS PORQUE CON PARTE DE SU APORTACIÓN EN LOS IMPUESTOS NOS PUEDEN PAGAR EL SUELDO Y COMPRARNOS ROPA Y CALZADOS, EQUIPOS DE PROTECCIÓN ETC.ETC. " ESPERO QUE NO LE IMPORTE QUE LO HAGAN".
YO A DIFERENCIA DE VD. NO PUEDO TENER EL PLACER DE COMPRAR EN EL PUEBLO, PUES EL SUELDO NO ME LLEGA.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels