04 de febrer 2010

ESTAT ACTUAL D’ALGUNS ACCESOS ALS PISOS DEL TORRENT ROIG


Aquest és l’estat actual d’alguns dels accessos als pisos del Torrent Roig


Recordeu el que deia l’alcalde socialista en el seu programa electoral del 2007 en relació al Torrent Roig ?.....Execució d’una de les obres d’infraestructura més grans del nostre municipi, arranjant l’eix viari més important del centre del casc, resolent problemes d’accessibilitat...... QUINA BARRA !!!
Recordant les declaracions que feien anys enrere els dirigents del seu partit a Espanya comprovareu que el model de fer política de l'alcalde de Cabrils es una còpia de l’estil dels seus caps de files..... Vegin sinó:

Algunes de les declaracions dels seus dirigents......

17 de agosto de 2007- “Los efectos de la crisis hipotecaria estadounidense tendrán un impacto relativamente pequeño en la economía española”.

6 de septiembre de 2007- “Tenemos la tasa de paro más baja de la historia. El modelo económico español es un modelo internacional de solvencia y eficiencia”.

11 de septiembre de 2007- “Haciendo uso de un símil futbolístico, se podría decir que España ha entrado en la Champions League de la economía mundial”. - AQUESTA DECLARACIÓ ÉS INSUPERABLE, MEREIX UN LLOC D'HONOR EN EL GUINESS !!

3 de marzo de 2008- “Prometo crear 2 millones de nuevos empleos”. - AQUESTA TAMBÈ !!

7 de marzo de 2008- “España está en condiciones para llegar al pleno empleo. - I AQUESTA JA NO TÉ PARANGÓ !!

14 de enero de 2008- “La crisis es una falacia, puro catastrofismo. Estamos creciendo por encima del 3%. Aunque mañana crezcamos al 3% o al 2,8%, que es un crecimiento bueno, vamos a seguir creando empleo y teniendo superávit”.

12 de junio de 2008- “El Estado tendrá superávit presupuestario, a pesar de una coyuntura económica desfavorable”.

8 de julio de 2008- Dicen por primera vez la palabra crisis: “En esta crisis, como ustedes quieren que diga, hay gente que no va a pasar ninguna dificultad”.

24 de septiembre de 2008- “Nosotros no hemos negado nunca la crisis”. QUINA BARRA!!

Convindreu amb nosaltres que la demagògia i la xerrameca buida de contingut - NO TENEN PREU -


ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Participació ciutadana

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El Ministre Corbacho diu que "el Govern no descarta congelar el salari dels funcionaris" i perquè no comença per rebaixar-se ell mateix el seu sou i de passada el dels diputats del parlament català i per descomptat de l'espanyol així com el dels alcaldes, suprimint radicalment els assessors, les dietes i altres prebendes ?

Karl Marx

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
VIC ha dit...

Anònim de les 07:42 que no serà publicat.

Nota per als que covardament intenten fer-nos perdre el temps, mitjançant anònims (?) - propis de feixistes - insultants, amenaçadors i pròpies del seu - nul nivell cultural, ètic i moral –

Anònim (?), t’has equivocat d’època, els de la vostra espècie ja no tenen espai en democràcia, per això utilitzeu l’anonimat (?) per a donar regna solta als vostres més baixos instints animals (de dues potes).

Covard perquè no ho escrius al teu blog ? O és que li tens pànic als advocats de la persona a la que al•ludeixes ?

Dir-te que si tant valent ets perquè no t’identifiques ? (abans que ho facin altres) i dones a conèixer les teves "idees" ? (si és que les tens).

Per tant, no t’esforcis remetent-nos anònims (?), envia'ls a qui tu saps, que nosaltres tenim feina i no estem per a perdre el temps.

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels