17 de febrer 2010

OBJECTIU ACONSEGUIT......... PERÒ ÉS UNA LLÀSTIMA........


ÉS UNA LLÀSTIMA........

És una llàstima que quan per fi es va posar en funcionament el semàfor de les escoles amb tecnologia d'il•luminació LED, no s'aprofités per a incorporar aquesta tecnologia a la resta de semàfors del poble, que al cap i a la fi no són tants, i segur que la Diputació de Barcelona hagués col•laborat subvencionant l'adaptació.



Algunes de les avantatges dels semàfors amb tecnologia d'il•luminació LED:

"Millora el rendiment lumínic, el que implica una major visibilitat del semàfor des de tots els angles i l'eliminació dels reflexos que dificulten la visió permetent el que comporta una major seguretat vial.

Una millor visibilitat dels senyals lluminosos en condicions desfavorables de visió a contrallum. Com es pot comprovar a les imatges que publiquem actualment quasi no es veuen les llums del semàfor.

"Altra dels avantatges” és el manteniment, atès que la major durada de les òptiques en comparació de les convencionals amb llums d'incandescència que han de canviar-se anualment, produint-se per tant un important estalvi energètic, a més de respectar el medi ambient

Aquest tipus de semàfors permet l'alimentació a baixa tensió, 42 v., el que incrementa la seguretat al minimitzar el risc de descàrregues elèctriques.

Aquests llums permeten la possibilitat d'instal•lar SAI (Sistema d'Alimentació Ininterrompuda) que manté en funcionament els semàfors, en cas de fallada de fluid elèctric, durant 2 o 3 hores depenent del consum.

ÉS UNA LLÀSTIMA........

En fi, on no n'hi ha no en raja !!

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Seguretat ciutadana

1 comentari:

Anònim ha dit...

No, se l'han gastat pujant el sou a la secre & companyia!
Ja no queda ni un euro!
Aixó és la politica.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels