03 de febrer 2010

SENSE SOSTRE ALS 93 ANYS


Així titulava el diari El Mundo de Catalunya el seu article sobre el tancament del geriàtric La Calma del nostre poble.

Avui, quan he llegit les declaracions de l'alcalde de Cabrils en el diari El Punt, no he pogut menys que indignar-me davant tanta xerrameca buida de contingut.

M'indigno pel drama que van sofrir les 67 persones que allí residien. M'indigno perquè l'alcalde no va actuar en l'any 2005 quan el meu grup va proposar expropiar els terrenys que ocupa la residència per a evitar la situació traumàtica que finalment es va produir, i així poder mantenir i remodelar un equipament que com el pas del temps ha pogut demostrar hem perdut.

M'indigno perquè el representant de la propietat davant la antiguitat de l'edificació i per a garantir la seva continuïtat va presentar el dia 24 de gener de 2003 un Pla Especial per a l'Ampliació de la Residència Geriàtrica existent, i l'alcalde, sis mesos després, ho va denegar argumentant que no era viable a causa del gran impacte visual i ambiental. - SENSE COMENTARIS !

Em va indignar, en el seu dia, la resposta a la mesa del Parlament de la Consellera de Benestar i Família en relació a una pregunta al Consell Executiu a respondre per escrit sobre el tancament de la residencia geriàtrica La Calma de Cabrils, que al final de l’escrit deia: ......En el cas de la comarca del Maresme, no és prioritari un increment de places, ja que amb l’oferta actual s’assoleix l’objectiu de cobertura per s l’any 2007.

Clicant aquí podreu consultar la proposta d'expropiació formulada pel nostre grup Veïns Independents de Cabrils juntament amb Democràcia i Unió i PP que va contar amb els vots favorables de DIU, VIC, PP i ERC sent rebutjada pels vots de l'equip de govern de l'any 2005 PSOE-PSC, CIU i GEC.

Aquesta és la veritat dels fets, i si l’alcalde hagués acceptat la nostra moció posant-se a treballar quan li tocava i no ara quan rep preguntes de l’oposició en relació a un equipament pràcticament en runes, la situació actual hauria estat radicalment diferent.

Això son fets i no paraules !!!

Alfred Serrano i Mora
Portaveu del grup municipal Veïns Independents de Cabrils
Legislatura 2003/2007


Per a consultar el que la premsa escrita va publicar en el seu moment cliqueu sobre els articles següents:

Diari El Punt dimecres 3 de febrer de 2010

Diari El Punt dijous, 28 de juliol de 2005

Diari El Punt dijous, 28 de juliol de 2005

3cat24.cat dimecres 10 de novembre de 2004

Diari El Mundo dimecres 10 de novembre de 2004


ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA

Serveis socials

8 comentaris:

Anònim ha dit...

¿La regidora de ICV no era la delegada del treballadors de la calma? com le va senta que la fosin fora, tenien que haberla vist com escridazaba en els plens al alcalde,¡QUE HO CASUALITAT, ES EL MATEIX AL QUE HARA FA COSTAT? quines voltes que da la vida y quina poca vergonya la de aquest personatge que ara increpa als representants de la brigada per fer lo que ella va fer temps enrera" DEFENSAR EL SEUS LLOCS DE TREBALL"

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
vicente velaz ha dit...

El anónimo de la 1.18 tiene toda la razón. Yó estuve en aquel pleno cuando se decidió por parte del ayto. dirigido por el actual alcalde, que se cerraba la calma y no hizo nada por evitarlo. Habia que oir la de improperios y demas lindezas de la impresentable hoy día regidora de parques y jardines y otros menesteres. Que defensa, que tesón defendiendo "su puesto de trabajo" y el de sus compañeras como REPRESENTANTE DE LOS TRABAJADORES " JEJEJEJE". Hoy sin embargo la impresentable y actual regidora de parques y jardines niega a los representantes de los trabajadores del ayto. (del cual es regidora para desgracia de los que estamos bajos sus ordenes)que defiendan a sus compañeros expulsados (externalizados) de la Brigada Municipal. Desde luego la falta de personalidad y cinismo de esta persona, que ahora apoya con tanta vehemencia y entusiasmo al "Alcalde transfuga"que la expulso de su puesto de trabajo no tiene nombre. AQUI VALE TODO CON TAL DE "APALANCARSE"

Anònim ha dit...

A esta señora cuando ya no este en el gobierno le van a llover los contratos......

Anònim ha dit...

¡Cuando prometen dinero de sueldo no vale ni ser representante de trabajadores! ¡Si te he visto no me acuerdo!
Es lo que funciona o funcionaba.

Anònim ha dit...

Estamos encantados con tanto profesional pagado por el contribuyente y que necesita de otro profesional , pagado por el contribuyente (85.000euros), que le diga lo que tiene que hacer.
Mariona

Anònim ha dit...

Així funciona el territori.
Per qué no retallen el sou a tots aquests que se l'han pujat ( x2).
Com es que el tripartit ho consenteix?
Amics , assessors, parents......, ple de gent que cobra una fortuna . Per qué no comencem a retallar per aquí?

Jordi

Anònim ha dit...

Tindrem un nou canvi de jaqueta ara que el tripartit fa figa?
El tornarem a veure a Convergència ?
Que diu la força "grossa "de tot aixó o... que esta preparant?
Ja no tenim construcció , a que es dedicaran?
XXX

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels