13 de desembre 2010

ÉS DE REBUT QUE LA FAÇANA DE L'AJUNTAMENT PRESENTI AQUESTA IMATGE TAN DEPLORABLE....ELÈCTRICAMENT PARLANT...?


Sabies que l'equip de govern (els de esquerres i progressistes) van aprovar en el ple del 22 de desembre de 2009 l'adjudicació a una empresa externa del contracte de gestió del servei públic de manteniment de l’enllumenat públic i els equipaments municipals per un import de 1.474.592 euros.

Sabeu qui pagarà aquesta desproporcionada inversió....?

En el decurs del mateix ple la regidora socialista va dir que "dins d’aquest contracte no només es fa una externalització del servei subrogant dos persones de la brigada municipal, sinó que també es fa una inversió molt important en l’enllumenat públic del municipi....".... Ja ho veiem, queda ben clar que “la inversió molt important” s'ha oblidat de la façana de l'ajuntament.....

Deia la regidora socialista en la mateixa sessió que "el manteniment serà correctiu, realitzant les reparacions que calgui, i preventiu, realitzant els canvis necessaris per tal d’evitar avaries...."...Déu n'hi do lo de preventiu....com es nota que no trepitgen gaire l’ajuntament.....

En el nostre article del 27 de novembre us mostràvem unes fotos que parlen per si soles....o és que es tracta de l'aplicació del que diu la regidora socialista venent-nos les excel•lències del contracte en el seu apartat de lo preventiu i correctiu....?

Si intenteu consultar a la pàgina web de l'ajuntament tota la informació en relació a aquest desproporcionat contracte us trobareu....com sempre....amb la manca de transparència.....

La pregunta que ens tornem a fer és.... Qui controla al controlador?

Continuarem informant

ÀREA d’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

5 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ Es que se está cayendo el Ayto.y lo están aguantando? porque si no ha que viene tanto cable colgando. "VAYA IMAGEN MÁS PATÉTICA DE LA CASA GRAN"

Anònim ha dit...

"HURRA" els nens estan de sort, proximament tindran la actuació de funambulistas, (suposu que estan els cables per aixo)aquesta actuació contará con la participació del GRAN SHOWMAN
"QUIM EL MARXOS" no falteu

Anònim ha dit...

Fijaros si va poco por el ayuntamiento la concejala sosiata que según me ha contado un vecino el trabajador que ponen como cap de la brigada de obras y servicios hace más de un año que se ha jubilado.

Menos sueldos y más trabajar para la comunidad, que así están dejando el país.

Fernando

VIC ha dit...

Amigo Fernando gracias a tu comentario, "el funcionario de turno" más "la periodista externa"(¿) que "cobra 700 euros" al mes por actualizar la página web, se han dado cuenta y han "actualizado la información"
Te tendrían que poner en nómina a tí y no a estos distraídos.
Alfredo Serrano
Portavoz del Grupo Municipal

Anònim ha dit...

No se merecen, si todos hiciéramos como vosotros seguro que las cosas mejorarían. Lo que es increíble es que los del ayuntamiento estén pendientes de lo que publicáis para solucionar las pifias que cometen. País.
Fernando

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels