27 de novembre 2010

HO HAN ACONSEGUIT ALTRA VEGADA .... i VAN....!!!


- HAN TORNAT A SUPERAR-SE EN LA DEMOSTRACIÓ DIÀRIA DEL SEU GRAU MÀXIM D'INCOMPETÈNCIA!!! .... O EN AQUEST CAS ES TRACTA DE PREPOTÈNCIA? (La calle es mía...y els arbres tambè....)

Dèiem en el darrer article que “El problema d'aquests polítics no és la incompetència de la que fan gala, sinó que s'esforcen dia a dia a viure per demostrar-ho i per a mostra un botó……"

Doncs aquí teniu "un altre botó de mostra" - Han substituït per corda el filferro amb el que lligaven "els endolls"….. QUE TAMPOC HO PERMET L'ORDENANÇA!!! (Article de l'ordenança)
Clicant aquí podreu comprovar com - en plena campanya electoral de l'any 2003 - l'alcalde va utilitzar l'ordenança que ara incompleix per coartar la llibertat d'expressió a un grup municipal "que li molestava".
I per arrodonir "la feina" van i lliguen als arbres els plafons de propaganda electoral amb cadenes.- ....INSUPERABLE!!!

I ara ve el més bo, com que s'havien deixat un arbre lliure....... VAN I LI CLAVEN UN ALTAVEU !!!


NOTA: En l'últim ple ordinari l'alcalde socialista de Cabrils va manifestar el seu desgrat amb les informacions que publiquem en el nostre blog, acusant al nostre grup de que amb els nostres articles faltàvem al respecte, que segons ell les informacions que aboquen són insults, acusant-nos també de que generem crispació, etc. etc.

Doncs bé nosaltres considerem que lo que és un insult a la intel•ligència és que una persona que ha promogut, encapçalat i orquestrat dues mocions de censura vagi ara d'ofès.

És de tots conegut que la transparència dels grups "d'esquerres i progressistes segons ells" que formen el govern de la segona moció de censura, brilla per la seva absència, solament cal consultar les seves webs.
Nosaltres els recomanem una atenta lectura del Principio de Peter, que entre d’altres qüestions diu "En una jerarquía, todo empleado tiende a ascender hasta su nivel de incompetencia"

Encara que els pesi continuarem informant escrita i gràficament, amb o sense humor, en funció dels temes a tractar.

Proper article: Informació del tractat i comentat en l'últim ple ordinari

ÀREA d’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

1 comentari:

Anònim ha dit...

"MADRE MIA", si que es verdad que se superan a pasos agigantados.
Vaya protección de los árboles, por parte del ILMO. y de la "desregidora del medio ambiente". Ni queriendolo hacer a propósito se hacen las cosas peor.
Propongo al ILMO. que ponga una señal de "PELIGRO PASO DE ÁRBOLES JIRAFA", no vaya a ser que algunos se escapen de las cadenas y salgan en estampida por el pueblo con el consiguiente riesgo para los ciudadanos de Cabrils.

Vicente Velaz

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels