05 de novembre 2010

QUE VAGIN CAMINANT O AMB BICICLETA

INFORMACIÓ DE L'ÚLTIM PLE EXTRAORDINARI I URGENT CELEBRAT EL PASSAT 28 D'OCTUBRE

Aquesta és la resposta que va donar l'alcalde a una pregunta efectuada per un regidor de l'oposició en relació a les més que segures dificultats d'aparcament que es produiran a la zona de les escoles quan el pavelló es posi en funcionament.

Entenem que las reiterades sortides de to de l'alcalde demostren el seu tarannà davant les legítimes preguntes de l'oposició.

Sembla que a "l'alcalde de les mocions de censura" (en permanent estat de crispació quan se li efectuen preguntes) li han entrat les presses constructores, en menys d'un any està adjudicant totes les obres que ha estat incapaç de dur a terme en els gairebé 10 anys que porta governant Cabrils..... Perquè serà...serrà....?

Per majoria del ple es va aprovar la construcció d’un pavelló poliesportiu dins la zona esportiva de l’escola Olivera amb un cost inicial de 1.300.000 euros, en principi finançat pel Consell Català de l’Esport i el Departament d’Educació de la Generalitat, amb unes despeses de manteniment a càrrec de l’ajuntament no lo suficientment aclarides, malgrat l'existència d'un pla de gestió que segons l'alcalde era susceptible de modificació i que superen els 200.000 euros/any.

En definitiva, un equipament que feia falta, però entenem que en aquests moments de crisis no és racional augmentar les despeses fixes sinó compartir equipaments amb els municipis del voltant esperant que temps millors ens permetin dotar a Cabrils de tots els equipaments que aquest alcalde no ha sabut gestionar en els "més de 10 anys que porta governant" el nostre poble.

Continuarem informant

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels