12 de novembre 2010

QUAN A CABRILS LA REALITAT TORNA A SUPERAR LA FICCIÓ !


Quan tots pensàvem -de bona fe- que finalment els responsables polítics de l'ajuntament havien pres mesures per retirar les restes tòxiques dipositades a menys de 10 metres d'instal•lacions educatives i diversos edificis d'habitatges, -gràcies a la col•laboració ciutadana- hem pogut comprovar amb estupor i indignació que els residus tòxics sembla que han estat traslladats a escassos 10 metres d'on estaven, és a dir segueixen estant a prop, no solament d'habitatges, sinó que com es pot comprovar, al costat dels carrers per on transiten diàriament els nostres fills camí dels barracons escolars situats a prop dels residus.
Es pot ser més irresponsable? Dimitiran els responsables polítics de semblant barbaritat?


Una altra vegada més una mostra de la incompetència imperant en la classe política dels que governen aquest ajuntament !

És realment preocupant la persistent irresponsabilitat política demostrada per aquesta negligent forma d'actuar !

Realment la incompetència no té preu, però la incompetència pot, en aquest cas, posar en perill la salut dels veïns de Cabrils.

Aquestes actuacions són, una vegada més, un exercici d'irresponsabilitat política que anteposa el nyap al rigor, i la improvisació a la reflexió.

Agraïm als veïns que ens han informat de la situació que hem exposat.

Continuarem informant perquè al pa, pa! i al vi, vi! i l’aigua clara - mes ara en període electoral -

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Sanitat

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels