22 de gener 2011

SEGONS ALGÚ (“político por supuesto”) UN NOU PERILL PLANEJA SOBRE EL NOSTRE POBLE


NENS EN PATINET O EN MONOPATÍ

A continuació publiquem la carta d'un veí de Cabrils en relació a un fet, del que, al igual que nosaltres no surt de la seva sorpresa:

Senyors/Senyores

Ahir un policia local de Cabrils amenaçà al meu fill de prendre-li el patinet per anar un pam per fora de la vorera.

L’Ajuntament d’aquest poble, s’ha gastat uns diners en un “estudi - projecte de viabilitat” sobre els “Camins Escolars”, per a que el escolars puguin anar als centres amb bici, patinet, caminant o saltant a la corda si volent, per cert com està el tema?, És viable?, s’ha de reformar totes les voreres, algú sap quelcom.

Tinc entès que la policia local de Cabrils també en pot prendre la pilota si t’enxampa jugant amb ella en una plaça

Podem estar molt tranquils si tots els problemes de seguretat i d’ordre públic en aquest poble son aquests.

Si la policia local de Cabrils no te altre feina més important a fer que aquesta, hauríem, entre tots, de busca’ls –hi.

Segur que en trobaríem d’altres de més interessants i importants per a tots.

Salutacions
--------------------------------
A pesar de que som coneixedors i sufridors de la deriva política d'aquest equip de govern que ens toca patir, ens segueixen sorprenent dia a dia les estranyes instruccions que donen, en aquest cas a la policia local de Cabrils.

Des del nostre grup municipal coincidim plenament amb el nostre veí en totes i cadascuna de les seves apreciacions manifestades en el seu escrit.

ÀREA d’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Participació ciutadana

Imatges dels estranys vehicles que pertorben la seguretat (amb el millor dels sentits de l'humor, no és para menys)



6 comentaris:

Anònim ha dit...

tambè s'hauría de veure com anava aquell nen pel carrer i a que distància es trobaba realment de la vorera, ja coneixem als nens, als seus pares, i el seu coneixement del perill, aixó tambè s'ha de tenir en compte abans de donar-li la culpa a la policía no??

un cabrilenc amb fills petits.

Anònim ha dit...

No si ara tots els mals del món seran per culpa dels nens, al fill d’uns amics li van posar una multa de 200 euros per anar en monopatí per la carretera. Toca pagar i callar perquè ho diu el codi de circulació, però quantes més coses diu també el codi de circulació ?
Vivim en un poble o es que estic confosa?
I el tema dels camins escolars ? ha caigut en l'oblit com tantes altres promeses electorals?
Una veïna del *poble* de Cabrils

Anònim ha dit...

si aixó!! diguem que els nens són tots uns sants i evidentment no tenen gens de culpa del seu comportament ( tens raó més aviat es culpa nostra) i et puc assegurar que no és l'únic poble on aquestes normes es porten a terme amb aquestes conseqüències. Que vol dir que per ser un poble el risc passa de llarg??

un cabrilenc amb fills petits.

Carme ha dit...

Ni tot és tan blanc ni tot és tan negre, o és que un ciutadà no pot discrepar d'una actuació puntual d'un funcionari, sigui un policia o un administratiu? També sóc de l'opinió que viure en un poble com Cabrils té els seus avantatges, especialment per als nens, és evident que també hi ha els seus perills però l'avantatge és que la vigilància és més propera que en una ciutat.
Carme

Anònim ha dit...

i tant que es pot discrepar només faltaria! es més aquests llocs són per això no? però sempre discrepem de la funció pública,sense pensar que com a ciutadans també tenim unes obligacions i normes a complir que molts se les passen pel forro i només pensen en els seus drets, i això també s'ha de tenir en compte.

un cabrilenc amb fills petits.

nacho. ha dit...

hola companys, estoy de acuerdo con que solo vemos los derechos y no las obligaciones....pero ojo, vivo en una calle que veo cada dos por tres pasar , niños en patinete, en bicicleta y/o en monopatin, van contra dirección y ademas es una curva. que pasaría si un día, sin hacerse daño el niño, se empotran en mi coche, o en mi puerta, quien me paga mis daños ? y si se hace daño el niño o atropeyan a una señora mayor ... quien sera el culpable ?
tengo niños y van en patinete y bici... pero saben que si yo veo o me entero de que hacen el tonto se quedan un mes sin usarlo...además ojo porque luego iran en moto,
en fin un poco de responsabilidad para todos los padres respecto a estas cuestiones, a los hijos hemos de educarlos y enseñarlos nosotros y no el ayuntamiento o la policia. si hay que cambiar las normas , hagamoslo pero ojo con las consecuencias para todos.
un saludo a todos , nacho.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels