16 de maig 2011

PRESENTACIÓ DE LA PRIMERA EDICIÓ ESCRITA DEL BLOG DEL VIC


Dissabte passat sota el lema PASSAT PRESENT i FUTUR DE CABRILS varem presentar al centre cívic de la Fàbrica la primera edició escrita del Blog del VIC, el nostre portaveu l’Alfred Serrano va fer un repàs a l'acció de control i fiscalització de l'equip de govern exercida pel nostre grup durant aquest últims 8 anys. Totes i cadascuna de les situacions exposades van ser degudament documentades mitjançant l'aportació de diferents escrits projectats en una pantalla habilitada a l’efecte.
Imatges de la sessió




Van intervenir també el número 2 de la nostra llista Vicente Velaz que va exposar amb números el descontrol que, en matèria de personal, impera a l'ajuntament a causa de l'erràtica política de personal desenvolupada per l'actual tripartit + 1 que governa....??? a Cabrils.

La intervenció del nostre número 3 Miguel Angel Hilario va posar de manifest les,també, erràtiques polítiques en matèria de manteniment de la via pública, concretament en lo referent al pèssim estat de conservació de la urbanització Montcabrer.

Després d'un interessant i participatiu debat es va convenir que, amb l'ajuda de veïns que es van oferir, convocaríem més sessions documentades per a públic coneixement de la situació real i actual de l'ajuntament de Cabrils.




Continuarem informant

ÀREA D’INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ
Comunicació

3 comentaris:

Anònim ha dit...

! INCREIBLE¡ mientras escuchaba su exposición y la del Sr. Velaz no daba crédito a lo que se exponía, eso sí por fin alguien nos enseña documentación que verifique lo quie se dice, "MARE MEVA QUINA DISBAUXA D'AJUNTAMENT I QUINA POCA VERGONYA TENEN ALGUNS QUE ENS MANEN". Lo de la hija del teniente del alcalde no tiene nombre con un sueldo (si no creí entender mal entre del matrimonio que son los dos trabajadores del ayto.)que ronda los 60000€ "DIEZ MILLONES DE PESETAS" manipular documentacón para cobrar una ayuda de alquiler me parece vergonzoso e impresentable.
Desde luego cuentan Vdes. con mi voto y el de toda mi família.

Oscar Esteban ha dit...

Lástima que no pude asistir, porqué si Velaz (que ya sabe algo de este tema) habló de política errática en la plantilla del ayuntamiento, yo le hubiera preguntado si pensais hacer algo, (en el caso que entreis en el ayuntamiento),sobre todas las irregularidades que ha habido en las pruebas de acceso a plaza de conserje de " La Fabrica"...
Es indignante la contestación que me dió el secretario del ayuntamiento a mi recurso de alzada: se pasaron por el forro todas las irregularidades que expuse, (eso si, me dice que les denuncie al contencioso-administrativo). Como mínimo que se nos pregunte que hemos visto de irregular, que mas de uno quedará retratado. En fin... de vergüenza

Anònim ha dit...

Molta riquesa amb cartells els d'esquerres i som Cabrils.
Heu vist qui va a les llistes de som Cabrils??
El pes gros de sempre!
Com tants diners per la campanya ? i...de quina entitat o persones particulars surten ?
Vigileu amb l'engany!
Vei de can Cabot

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels