24 d’agost 2011

XXIV MOSTRA GASTRONÒMICA - SE SUPEREN LES EXPECTATIVES MALGRAT LA CRISI I ALTRES INCOVENIENTS


A dos dies de la clausura de la XXIV edició de la Mostra Gastronòmica Comercial i d'Artesans i Cabrils podem concloure que el nombre de participants ha superat les expectatives, ens complau el resultat obtingut enmig de l'actual crisi i el handicap de disposar, en aquesta edició, amb un espai bastant inferior en superfície motiu que va obligar a separar als artesans dels restauradors i dels menjadors.

En definitiva entenem que tant l'equip de govern anterior com l'actual hem d'estar satisfets a parts iguals del desenvolupament, venda de tiquets i recaptació de la clausurada XXIV Mostra Gastronòmica Comercial i d'Artesans de Cabrils

Nota Aclaridora.-

Notícia apareguda avui en el diari El Punt.

En relació a l'apartat "Canvis en el pagament" per al•lusions ja que es fa esment al nostre grup, recordar que motivat per les reiterades presentacions d'objeccions als comptes tant de l'ajuntament com a les de la Societat municipal canalitzadora de l'activitat que genera la Mostra, en l'actualitat, i més en el present exercici amb el nostre grup formant part de l'equip de govern, volem deixar constància que no s'efectua cap pagament que com és lògic no estigui suportat per la corresponent factura normalitzada així com que tots els treballadors intervinents han de disposar del corresponent contracte de treball.

Com dèiem volem deixar constància que en l'actualitat no s'està incomplint amb cap dels deures fiscals i de contractació de personal.

Tan aviat com disposem de les dades de tancament seran de públic coneixement.

Continuarem informant

ÀREA D'INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Comunicació

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Supongo que los 101755€ a los que el diari el Punt hace referencia "20351" tiquets aproximadamente seran solo de comida que costaban 5€ cada uno.
¿Pero los tiquets de la bebida digase cava o vino no generan dinero? cuantos tiquets se vendieron y a cuanto asciende dicho importe. O el periódico se equivoca o no logro entender la suma total.

Vicente Velaz

Anònim ha dit...

Espero que els tikets hagin estat controlats!

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels