14 d’abril 2013

- UN PLE EXTRAORDINARI QUE NO HAURIA DE CELEBRAR-SE - DIJOUS 18 D'ABRIL


Dijous passat des d'alcaldia es va convocar sessió extraordinària de la comissió informativa prèvia a la celebració d'un ple extraordinari previst per al proper dijous dia 18 d'abril.

L'únic punt de l'ordre del dia serà:
  • Proposta d'acord per a la aprovació inicial del nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal de Cabrils
Un tema tan important per al futur de Cabrils no es pot dur a terme de la forma en què ho ha estat, lliurament tardà de documentació, i la no presencia d'un dels grups municipals de Cabrils.

És per aquest motiu que, unànimement, els grups de l'oposició hem consensuat l'escrit que a continuació reproduïm:

Marta Garcés i Lanciano, portaveu del grup municipal SOM Cabrils, Joan Ramon Sánchez Torres, regidor del grup Municipal SOM Cabrils, Alfred Serrano i Mora, portaveu del grup municipal Veïns Independents de Cabrils (VIC), Xavier Viudez i Cardona, portaveu municipal d'ERC-CxC-AM i Mercè Fernandez Lloret, portaveu del grup municipal d'ICV en representació dels nostres grups municipals.

EXPOSEM:


Atès que el regidor del PSC Santi Dorca i Pons va dimitir el 31 de gener de 2013, deixant vacant la seva carta de regidor i per tant la representació dels cabrilencs i cabrilenques que van votar el grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya.


Atès que el ple de l'Avanç del POUM va ser el 21 de juny de 2010 i des del canvi del govern de Cabrils el projecte va restar aturat durant mesos.

Atès que els grups municipals de SOM Cabrils, VIC, ERC i ICV considerem que l'enorme importància de l'únic punt de l'ordre del dia del ple que la alcaldia vol convocar pel proper 18 d'abril de 2013, hauria d'implicar el debat de tots els grups municipals en el ple.


DEMANEM:


Que sigui postposada la convocatòria del ple fins que s'hagi pogut incorporar el nou regidor del grup municipal del PSC i se li hagi entregat la documentació, l'hagi pogut estudiar i valorar durant un temps prudencial per a poder intervenir al ple, podent donar veu als veïns que representa. 


L'escrit ha estat registrat d'entrada a l'Ajuntament de Cabrils el día 14 d'abril de 2013 a les 20:33h a través de l'E-Tram amb número E/000243-2013.

Continuarem informant.

Alfred Serrano i Mora
Portaveu del grup municipal Veïns Independents de Cabrils

2 comentaris:

Josep ha dit...

Senyors del VIC, la seva actuació és tot un detall de respecte la democràcia, llàstima que el partit amb el que vostès se solidaritzen, el PSC de Cabrils, no fes el mateix amb vostès quan ells governaven a Cabrils, curiosament en coalició amb ERC i ICV.
Josep

Anònim ha dit...

Ja estem altra vegada amb els embolics urbanístics, anem a veure com acaben de destrossar aquest poble.
L'altre dia vaig llegir una publicació d'un grup d'esquerres que el govern de Cabrils preten facilitar la construcció de 1.000 habitatges més. És veritat? si és veritat On? Poden vostès respondre'm?
Gràcies

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels