12 de juny 2014

En memòria de JOSEP PASCÓ TICÓ


La passada matinada moria el meu bon amic i gran persona JOSEP, la vida té estranys episodis com els que vam viure junts la setmana passada, mentre que a mi em donaven l'alta després dels meus habituals problemes coronaris a ELL ho van deixar ingressat a 6 plantes de la unitat de coronàries on jo vaig estar.


El dia que em van donar l'alta el vaig anar a veure, era el JOSEP de sempre, estava cabrejat, això d'estar quiet en un llit i a més d'un hospital no anava amb ell, però allí estava, no hi havia més remei, malgrat el que els metges deien jo estava en el convenciment de que se'n sortiria d'aquesta maleïda mala sort.   No ha estat així.      No sé perquè estava convençut de que res ni ningú podrien amb ELL, era molt tossut.    Em vaig equivocar.  Avui li he donat el meu últim adéu, l'he volgut veure per ultima vegada, una imatge imborrable, era el JOSEP de sempre amb aquest possat entre cascarrabias i divertit, però ahí estava.... quiet.... immòbil.... els seus fills en lloc de posar-li flors li han posat branques de lo que a ELL li encantava, un tros de tomaquera.... farigola.... en definitiva uns trossos de la natura que tant va venerar.


El nostre grup ha perdut a un gran col·laborador, els seus programes informàtics.... especialment el de les fotos les seves vinyetes i les seves flechitas.... els seus inoblidables consells sobre el medi ambient.... les seves crítiques.... la seva presència amb l'Anna en les nostres llistes electorals i la seva col·laboració com a membre de l'executiva del nostre partit...

Disculpeu-me, he escrit el que m'ha sortit del cor .... però no tinc ànims per seguir expressant els meus sentiments.


JOSEP un gran tipus...


Descansa en Paz


El teu amic

Freddy

1 comentari:

Luciano ha dit...

Gran persona. Mi pésame a la familia.DEP

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels