26 de març 2007

PROCLAMACIÓ DEL CAP DE LLISTA DEL VIC PER A LES PROPERES MUNICIPALS 2007

Veïns Independents de Cabrils ( VIC ), en la seva Assemblea general extraordinària de dissabte passat, va triar per unanimitat com a cap de llista per a les eleccions municipals del pròxim 27 de maig de 2007, al Sr. Alfred Serrano i Mora - el nostre actual regidor a l'Ajuntament - encarregant-li, al mateix temps, la confecció de la llista dels nostres candidats per les esmentades properes eleccions municipals.
Veïns Independents de Cabrils ( VIC ) es defineix i caracteritza per:

Ser un partit d'àmbit exclusivament local, integrat per VEÏNS de Cabrils, sense cap tipus d'interès econòmic en el poble. Només ens mou la il·lusió, la disponibilitat i la capacitat per treballar en favor de la nostra comunitat.

El VIC està conformat per persones que – amb independència de la seva ideologia – tenen i mostren una autèntica i total disposició per treballar amb ganes, eficàcia i esperit de servei per Cabrils.

El VIC, al ser un partit només d'àmbit local és, per tant, absolutament INDEPENDENT, doncs no està sotmès a cap directriu superior, ni depèn ni ha d'actuar d'acord als dictats que es donin des de Barcelona o Madrid, solament és de CABRILS.

Per tot això creiem que el VIC és, de debò, l'alternativa real per resoldre els problemes de tots els veïns de Cabrils.

Comissió Executiva

Cabrils, 26 de març de 2007

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels