23 de maig 2007

NOTA DE PREMSA

Resposta al Sr.Francesc Ponsa en relació als seus comentaris apareguts a la web d’ERC, que per cert, al llarg de tota la legislatura no ha informat de cap dels esdeveniments que s’han produït durant aquests complicats quatre anys.

De ben segur que el debat que va tenir lloc a la fàbrica va ser democràtic, com també és democràtic el fet de declinar “un emplaçament de debat” (d'ERC) i per raons obvies, justament perquè el seu pare sota l'impermeable d'un Partit Històric, ara vol donar lliçons de parlamentarisme llibertat i democràcia. Ara be senyor Francesc Ponsa, recordi que el seu pare ex integrant de les files de CIU, "fins fa ben poc" ex regidor de comunicació, ni va fer, ni va proposar i no va emplaçar mai (quan tenia certa autoritat per fer-ho) cap debat durant la seva llarga estada al govern de CIU+PSOE-PSC+GEC, és més, va imposar el seu peculiar estil d'entendre el dret d'expressió i participació que els regidors de l'oposició tenim, tant dins el butlletí municipal, com a les proves que de la radio "presumptament municipal" es van du a terme en el marc de la mostra gastronòmica, radio de la que no sabem res, i ara s'erigeix com abanderat de la democràcia, la participació i el parlamentarisme ? Senyors Ponsa la seva vocació de carrera política, es fer de cada solució un "Problema" (aquesta frase no és nostra, és de Wody Allen ).

El nostre grup polític, mentre el seu pare estava pensant en canviar de Partit, ha participat en la política de Cabrils i ho ha fet dia a dia, de forma activa i fiscalitzant l'acció de govern (dels ex del seu pare “Conveniència i desUnió”). Ens hem volgut acostar al màxim a la definició de polític, es dir ocupar-nos professionalment dels afers públics, i de la política. Però queda clar que vostè prefereixi utilitzar mètodes irracionals per a estimular els sentiments dels ciutadans que els aboquin a pensaments impracticables i fal·laciosos, i que facin pensar que el fet de no voler participar en un emplaçament (no se si organitzat per vostès o pel partit que vostès representen), ens defineixin com a mancats de coratge polític. Carai i això que presumeixen ser d'esquerres !!!

El que està clar és que vostè vol i intenta especular sobre pactes de futur, però si us plau no se'n oblidi dels pactes del passat, dels darrers anys, i també tingui l'Ètica moral d'explicar-los a la ciutadania:

CIU + ERC agafadets de la ma?

PSOE-PSC+PP+ERC també agafadets de la ma fent mocions de censura....

Caram caram .... fins hi tot van ser capaços de pactar amb els demonitzats per vostès integrants del PP, i per últim, CIU+PSOE-PSC-+GEC, quan el seu pare ha estat regidor de comunicació. (de des-comunicació diria jo!).

Nosaltres l'hi recordem els fets del passat i no especulacions de futur. Tot plegat senyor Ponsa, i aquesta frase tampoc és meva: "és significatiu i defineix quin és el tarannà de tothom " (és d'un aprenent a humorista). Vostès són els que han jugat amb la Doctrina política que defensa la intervenció del poble en el govern i en l'elecció dels governants, que és la democràcia, però han de saber que estar al costat del ciutadans de Cabrils no és un Joc, i quan ha mogut fitxa ha demostrat sempre que ho ha fet per voler simplement estar governant (abans CIU , ara ERC), Sr Ponsa ara no s'emparri en voler ser els pura sang de la llibertat d'expressió. Realment creiem que sota l'humitat del seu nou impermeable, només hi creix la llanuda flor de la inòpia. Tenen vostès a la seva llista "personatges" que promouen, covardament, foros anònims de desqualificació, on donen cabuda al "vell i profund cabrils en minúscules", per tant difícilment trobarem punts de coincidència.

El seu pare, Sr.Ponsa, ens va emplaçar (paraula utilitzada per vostès), no va voler organitzar, debatre, convidar-nos o comentar l'opció d'un debat polític pels ciutadans de Cabrils, estava més preocupat en que sortís la noticia de que "el senyor Ponsa Emplaça a un debat" i no en el fet de conèixer els veritables problemes dels ciutadans de Cabrils, en definitiva senyor Ponsa, Emplaça qui te autoritat per fer-ho, i no qui ho intenta.
Des del VIC, es va renunciar al seu emplaçament i no al DEBAT i si es va declinar l'emplaçament és per la manca d'autoritat Política, però sobretot d'Ètica del qui ho proposava.

El nostre tarannà i la nostra manera de fer, va quedar clarament demostrat al debat organitzat i proposat per la TV Mataró de dilluns passat.

ÀREA D’INFORMACIO i PARTICIPACIÓ
Comunicació

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels