19 de maig 2007

OBRES DE SOTERRAMENT DEL TORRENT ROIG

Davant el ja tradicional silenci de l'Ajuntament respecte a les informacions sol·licitades pels ciutadans i pel nostre grup municipal, hem considerat oportú fer-vos coneixedors de l'estat administratiu, processal o pla normalitzat de treball, que tenen els actuals gestors municipals......................Tot plegat un nou episodi de presumpta incompetència crònica que esperem ben aviat pugui ser resolta.

Aquestes obres, que es van acabar recentment, com podeu comprovar per les fotos el carrer s'està enfonsant i els desperfectes son evidents, tots el veïns de Cabrils amb els nostres impostos vàrem pagar les obres i la direcció de obres, feina remunerada amb 3.480 € a la enginyera responsable de supervisar les mateixes i donar el vist i plau, persona a la que se li adjudiquen des de fa temps la majoria dels projectes que es fan a Cabrils, i que ara es presenta com candidata número 2 a les llistes del PSOE-PSC.

El Contracte de Consultoria i assistència menor per la realització dels treballs d'assessorament tècnic i control de l'execució de les obres de soterrament del "Torrent Roig" durant el termini necessari i fins a la finalització de les obres, van ser adjudicades a la citada candidata per decret d'Alcaldia número 319/05 d'1 de febrer de 2005.

Ara resta esbrinar els motius de l'enfonsament i qui es farà càrrec dels desperfectes.

Tornarem pagar els de sempre? S'ha contractat la pertinent pòlissa d'assegurança per cobrir les presumptes responsabilitats patrimonials ocasionades a les ja malmeses arques de l'Ajuntament ? S’han fet actuacions davant l’empresa que ha realitzat les obres?

Àrea Institucional
Via pública i serveis

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels