22 de març 2009

INFORMACIÓ DE L’ASSUMPTE TRACTAT A LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA SOL•LICITADA PER LA OPOSICIÓ.


Al pan, pan y al vino, vino

Deixem, d’una vegada per totes, d’embolicar la troca.

Primer:
Els grups de l’oposició sol·liciten, a l’empara de la llei, un ple extraordinari proposant exacta i literalment el següent:

«Donar compliment als requeriments de la Direcció General d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, deixant sense efecte l’acord de ple de data 25 de setembre de nomenament amb caràcter accidental del senyor JLMM funcionari de l'Ajuntament de Montmeló, per ocupar el lloc de secretaria intervenció de l'Ajuntament de Cabrils.»

Segon:
El nostre molt il·lustrat alcalde ho concedeix -com no pot ser d’altra manera- però, arbitràriament manipula l’enunciat i ho canvia per:

«Revocar l’acord adoptat pel ple de la Corporació en data 25 de setembre de 2008, relatiu al nomenament accidental per cobrir el lloc de treball de secretaria intervenció.»

(fixeu-vos que s’ha menjat olímpicament les dues primeres línies)

Tercer:
Arriba l’hora del ple i justifica reiteradament que els dos enunciats (el proposat per nosaltres i proposat per “ELL”) són iguals, basant-se en que ”revocar” i “deixar sense efecte” són sinònims.

Més tard en El Punt declara: “es tracta de una rebequeria, la redacció tenia el mateix significat”

Quart: Ara Veïns Independents de Cabrils (VIC) puntualitza:

1º.- Ni l’alcalde .- per molt que sigui “Ell”- pot canviar ni una coma de la proposta d’un ple sol·licitat per més d’un terç dels regidors.

2º.- Podríem acceptar que “revocar” i “deixar sense efecte” tinguin un significat similar en la pràctica (encara que no siguin sinònims).

3º.- I l'autènticament important- l’oposició no proposava ni revocar o ni deixar sense efecte res de res....... l’oposició proposava i proposa:

«Donar compliment als requeriments de la Direcció General d´Ádministració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya....”

4º.- La conclusió pura i dura:

No és el mateix haver de cessar al secretari interventor per la causa que sigui, que haver-lo de cessar a requeriment de la Direcció General d´Ádministració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.

I és molt clar: a “ELL”, a “Colomer 1º l´Infal·lible” ningú li pot tocar el crostó i ni, molt menys, ningú li pot dir que alguna cosa ha fet malament i fora de dret i per tant no pot acceptar que ha estat a instàncies de la Direcció General d´Ádministració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, i no segons “ELL” vol fer veure, pel contuberni malèfic de l’oposició.

No oblidem que la Generalitat de Catalunya es va veure en l’obligació d’interposar un Recurs Contenciós Administratiu contra l’Ajuntament de Cabrils per la manifesta desobediència “d’ELL” i “del seu equip de govern”.

Aquesta és la veritat i la que consta als documents, documents que ens ha amagat i no ens deixa veure.

Això son fets i no paraules.

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Señores del VIC:

Por desgracia (?) no tuve la oportunidad de asistir a pleno extraordinario del día 20 (A los que trabajamos fuera de Cabrils, nos es difícil justificar en la empresa un retraso argumentando la asistencia a un pleno súper-matinal; nadie se lo cree.), pero por lo leído en el blog del VIC y lo que me han contado, una vez más el Sr. Alcalde ejercitó su "patente-de-Corso" con total impunidad, convirtiendo un ejercicio democrático en una charada.
Les animo en su noble empeño de "airear" las verdades y acercar a los ciudadanos de Cabrils la cruda realidad de sus dirigentes, qua cada vez más se parecen………………………………………………………
Atentamente
Un ciudadano con esperanza.

VIC ha dit...

Ciudadano con esperanza, gracias por su opinión y participación en nuestro blog, pero lamentamos haber tenido que eliminar las palabras señaladas con puntos, esperamos que lo entienda.

Afortunadamente en democracia solo con el simple relato de los hechos, hechos fácilmente comprobables, ponen a cada uno donde se merece y como dice Laurence J. Peter en su libro el Principio de Peter:…………“En una jerarquía, todo empleado tiende a ascender hasta alcanzar su nivel de incompetencia”………o como también dice en su libro: ….”Incompetentes y más incompetentes. Están por todas partes, hemos aprendido a coexistir y convivir en con ellos. La ambición de estas personas las ha llevado directamente a la incompetencia”………..

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Participació Ciutadana

Anònim ha dit...

Felicitats per la seva tasca , no es cansi,aixo portarà a la claretat de les coses fosques o mal fetes que fins ara ningú tocava.
Necessitem un Cabrils diferent i no de cara a la galeria d'uns quants!
Gràcies

Anònim ha dit...

Parlant de fets, quines accions prendran per possar les coses a lloc? Ho les coses es quederan axi?

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels