18 de març 2009

SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L'AJUNTAMENT dia 20 de Març a les “8:30 hores del mati “


L’alcalde ha decidit convocar la sessió sol·licitada pels grups de la oposició a les 8:30 del matí del proper divendres.

Això és fomentar la participació dels ciutadans ?.
Convocar-lo a una hora que no pugui assistir-hi ningú ?
Altre vegada la prepotència la manca de rigor i el menyspreu a la transparència.

Aquest es el model de participació que proposa l’equip de govern d’esquerres y progressista ?

Però el més greu no acaba aquí, de la lectura de l’ordre del dia que proposen se’n dedueix la manipulació en el seu redactat ja que l’ordre del dia que proposem els sol·licitants no pot ser alterat per l’alcalde.

Podríem arribar a entendre que tant a l’alcalde com el seu equip de govern els hi molesti haver de donar compliment als nostres requeriments i de la Direcció General d’Administració Local, però ni “ell” ni el seu equip de govern poden fer el que els vingui en gana, estem en democràcia i en el nostre país, malgrat alguns, la dictadura ja no existeix.

A continuació reproduïm literalment l’ordre del dia que proposen i el que nosaltres proposàvem i que no es pot alterar, manipular, tergiversar, interpretar etc. etc.

ORDRE DEL DIA proposat per l’alcalde
Revocar l’acord Adoptat pel ple de la corporació en data 25 de setembre de 2008, relatiu al nomenament accidental per cobrir el lloc de treball de secretaria intervenció.

ORDRE DEL DIA proposat per VIC, CIU i PPC
Donar compliment als requeriments de la Direcció General d’Adminstració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, deixant sense efecte l’acord de ple de data 25 de setembre de 2008 de nomenament amb caràcter accidental del senyor José Luis Martínez Martínez funcionari de l’Ajuntament de Montmeló per ocupar el lloc de treball de secretaria intervenció de l’Ajuntament de Cabrils.

Altra “alcaldada” més de l’alcalde de les alcaldades.........

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

1 comentari:

VIC ha dit...

Anònim de les 11:49, com hem vingut dient reiteradament,aquest blog no publica crítiques i o comentaris sobre tercers si l’autor no s’identifica fefaentment, identificació que de produir-se i si el seu autor ens ho indica guardem confidencialment.

El seu comentari malgrat que no és ni insultant ni menyspreant, si fa particular referència a un regidor i a la seva família, motiu pel qual hem decidit no publicar-lo.

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Participació Ciutadana

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels