29 de març 2009

AL PAN, PAN Y AL VINO, VINO ( 2ª Part.)


Davant les declaracions de l’alcalde de Cabrils al diari el Punt en el sentit de que l’actuació dels grups de l’oposició en el Ple extraordinari “es tractava d’una rebequeria perquè la redacció tenia el mateix significat”, volem manifestar el següent:

A Cabrils hi ha un “polític” que “liderant mocions censura”, “ha accedit per dues vegades a la cadira d’alcalde”, acte que nosaltres anomenem Mocions de la Mentida i la Vergonya.

Avui publiquen un escrit demostratiu de que tenim un alcalde que per tal de justificar l’injustificable ha faltat a la veritat reiteradament no només davant els legítims representants dels ciutadans, - “els regidors” - sinó que també ho ha fet davant els ciutadans de Cabrils al fer-ho en els Plens de l’Ajuntament. (Moció de la MENTIDA II...)

És per aquest motiu, que us facilitem la consulta de diversos documents, que així ho demostren.

Consulteu les actes del Ple del dia 29 de maig,- (pagines 17 i 18) - especialment això (“......Aquesta gran il·legalitat que exposa, haig de dir-li que havent parlat amb el Sr. Basagaña, Director General d’Administració Local, i que signa el requeriment, ens ha indicat que hi ha més de 300 ajuntaments de Catalunya que es troben en la mateixa situació que Cabrils i que l’oposició no ho persegueix.......).

I l’acta del dia 25 de setembre de 2008 - (pàgines 12 a 18) - especialment això, (“…....continua el Sr. Alcalde, segons el seu parer, el regidor Sr.Serrano té una obsessió amb el lloc de treball de secretaria intervenció, donat que és la segona vegada que està actuant en contra dels nomenaments que s’han fet, tot i que no nega que alguna manera de fer no ha estat procedent,…..…..
...........el Sr. Colomer que desenvolupa tasques d’alcalde en aquests moments, quan va fer el procediment de nomenar al Sr. Martínez, va trucar per assessorar-se a la Direcció General, que va comunicar que ho haurien hagut de fer per escrit; es comunica per escrit, diuen que no hi ha ningú i és per això que es nomena al Sr. Martínez…...…..
...........però en aquesta situació, tal i com ha pogut comprovar personalment, molts ajuntaments catalans es troben en la mateixa situació degut a la mancança de secretaris interventors d’habilitació nacional…...
..........Responent el Sr. Alcalde que els dictàmens que van signats per l’alcalde, de fet no els redacta ell mateix.....
..). --
Els redactava el secretari accidental? -- Quina casualitat oi?

Per tal de fiscalitzar la tasca de l’equip de govern (és una de les responsabilitats de l’oposició) fins ara veníem examinant el registre d’entrada i sortida de documents de l’ajuntament, pues bé des de que hem comprovat la seva manca de transparència mitjançant l’examen dels documents que entren a l’ajuntament, ha decidit per decret 138/2009 que ja no ens deixa examinar aquests documents, i com ho justifica? doncs amb un informe redactat per .........endevineu per qui? -I perquè ens nega l’accés a consultar el registre? pues al final d’aquest escrit ho veureu.

I ara ve lo més bo de tot, no deia l’alcalde que l’estaven assessorant des de la Direcció General d’Administració local? - I que hi ha més de 300 ajuntaments en la mateixa situació?

Pues aquí teniu la resposta a una de tantes queixes que hem efectuat davant la Direcció General d’Administració Local. El Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, davant l’incompliment de la legalitat per part de l’Ajuntament de Cabrils, es va veure en l’obligació de interposar recurs contenciós administratiu contra el nomenament de constant referència.

No es això una vergonya pel nostre Poble?

Aquest lloc de treball que ha estat ocupat per un treballador que “ha donat fe de tots els actes de l’alcalde” referents al seu irregular nomenament, comporta un cost salarial pels ciutadans de Cabrils de 71.621 € (any 2008) i 75.936 € (per l’any 2009).

I ara va l’alcalde i “l’anomena” “funcionari interí” i “secretari del Jutjat de Pau”, amb el recolzament del seu “equip de govern d’esquerres i progressista”.

Això son fets i no paraules !

Continuarem informant, encara que a alguns no els hi agradi.

ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Participació Ciutadana

16 comentaris:

Anònim ha dit...

¿No hay nadie que imite a los de San Martin de la Vega?
http://sanmartinesmas.blogspot.com/2008/02/el-nombrar-dedo-tiene-sus-consecuencias.html

Anònim ha dit...

Es injust que es permeti aquestes actuacions de carrecs com aquest!
La justícia es massa lenta i en un estat democràtic aixó no es pot tolerar.
Quí es" ELL " per decidir amagar o no donar informació?
AIXÖ NO POT SER!

Anònim ha dit...

VAYA VAYA, AHORA RESULTA QUE EL (………) QUE RIGE NUESTRO AYTO. ESTABA FALTANDO A LA VERDAD.
SEGUN SUS DECLARACIONES RESPECTO A LA CONTRATACIÓN DEL ….. ….. EX SECRETARIO ACCTAL.
"ESTAMOS SIGUIENDO PASO A PASO TODAS LAS INSTRUCCIONES DADAS POR LA GENERALITAT EN LO QUE RESPECTA A LA CONTRATACIÓN DEL SECRETARIO" Y PUEDO DESMENTIR PUNTO POR PUNTO TODAS LAS AFIRMACIONES TANTO DE LA OPOSICIÓN COMO DEL SINDICATO CCOO. QUE AFIRMAN QUE LA CONTRATACIÓN ES ILEGAL.
¿4 REQUERIMIENTOS DE LA GENERALITAT Y UN CONTENCIOSO ADMINISTRATIVO CONTRA EL AYTO. POR DESIGNACIÓN IRREGULAR, ES SEGUIR SEGUN .. ……… LAS INSTRUCCIONES DADAS POR LA GENERALITAT? (VAYA CARA … ….)
¿AHORA QUE PASARÁ CON TODO LO FIRMADO O APROBADO POR EL "….. ….. SECRETARIO ACCTAL? ¿TRAERÁ REPERCUSIONES FUTURAS?
EL TIEMPO LO DIRÁ

VIC ha dit...

Comentario moderado

Anónimo de las 21:27(30 de marzo), gracias por su opinión y participación en nuestro blog, pero lamentamos haber tenido que eliminar las palabras señaladas con puntos, esperamos que lo entienda.

Afortunadamente en democracia solo con el simple relato de los hechos, hechos fácilmente comprobables, ponen a cada uno donde se merece y como dice Laurence J. Peter en su libro el Principio de Peter:…………“En una jerarquía, todo empleado tiende a ascender hasta alcanzar su nivel de incompetencia”………o como también dice en su libro: ….”Incompetentes y más incompetentes. Están por todas partes, hemos aprendido a coexistir y convivir en con ellos. La ambición de estas personas las ha llevado directamente a la incompetencia”………..

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Participació Ciutadana

Anònim ha dit...

Escribir con mayúsculas ¿da mas fuerza y crédito?
Es vergonzoso anónimo 9.36.
¡Adelante Vic! ¡Estamos con vosotros!

Anònim ha dit...

Fins quan tota aquesta impunitat i prepotència?

Anònim ha dit...

La gente esta desescantada de los políticos. Leyendo todo esto...., encuentro la explicación.
Partidos como el de usted es lo que necesitamos.Independientes y sin ninguna orden de partido que cumplir.
Adelante

Anònim ha dit...

Espero que vostes estiguin pel comerç de Cabrils.
Els cabrilencs volem regidors implicats i no partidistes (ni familiarment ni políticament)

Anònim ha dit...

La mentida. Contol o una realitat descontrolada?

A vegades mentim per tenir el control, el Poder. Manipulem, enganyem, estafem ... Un poder fumut, però al cap i a la fi, un Poder.

Mai podrem saber res amb tota certesa. Per tenir el control de la situació necessitem fets veritables però si els nostres sentits no ho perceben haurem de creure en el que ens diuen. Si visquéssim en un món on no hi hagués prohibicions, inconvenients ni obligacions, no ens jutjaríem i llavors, amb la llibertat de mentir o no mentir, amb el permís de dir la veritat o ocultar-la viuríem en un espai relaxat i de confiança. Però com que això no serà mai possible, com a mínim te l’avantatge de ser desitjable.

Anònim ha dit...

Aixo es l'estalvi que el govern de Cabrils fa amb la crisi?
Posar a aquest senyor en un altre lloc i amb aquest sou ?
Es una vergonya.
Amb aquest diners podriem fer moltissimes coses !

Anònim ha dit...

Llàstima que vostes no van fer neteja!
Feia moltíssima falta!
Aixo es que que tenim ara!

Anònim ha dit...

¿Así ahorramos dinero en este pueblo?.
¿Subiendo de categoria ,a "algunos trabajadores" de la cuerda ,y orquestados por los mismos del pueblo que han querido dominar toda la vida...........?.

Anònim ha dit...

El alcalde de Bilbao destaca la importancia de evitar la corrupción al recibir el Premio a la Transparencia.

El alcalde de Bilbao, Iñaki Azcuna, aseguró hoy que el 'I Premio de Transparencia Municipal' es el premio más importante que ha recibido Bilbao últimamente porque "toca la fibra de una institución" e instó a todos los demás organismos a hacer un esfuerzo en este sentido de transparencia.

Azcuna afirmó que sin lugar a dudas "la transparencia evita o por lo menos pone mucha dificultades a que el personaje público pueda corromperse y evidentemente así bajar la intensidad de las tentaciones para quien en un momento dado tenga la tentación de cohecharse", declaró en rueda de prensa.

Así manifestó que la honradez no sólo tiene que regentar el espíritu de los ayuntamientos sino que "tiene que presidir en el espíritu de todas las instituciones" y aseguró que espera que "en los próximos años esto sirva de acicate para que todo se mueva en esa dirección" ya que a su juicio, "la idea de transparencia es fundamental".

http://ecodiario.eleconomista.es/politica/noticias/777676/09/08/Alcalde-de-Bilbao-destaca-la-importancia-de-evitar-la-corrupcion-al-recibir-el-Premio-a-la-Transparencia.html

¡Eso es dar ejemplo!

Anònim ha dit...

¡No creo que sea extrapolable a Cabrils!
¡Entre todos lo podemos conseguir!
Fuera tramposos , aprovechados y.....que utilizan el poder para su...
¡Se acabó el tiempo de vivir de !
Hay que ¡trabajar para !
¡Gran diferéncia!
PD Las cosas estan cambiando,Aviso a navegadores.

Anònim ha dit...

Una pregunta sobre las ganas de estar al poder de los de siempre.
Todo y siendo auténticos del pueblo han demostrado que en pocos años´,el " pesebre " que parecia Cabrils´(segun algunos construcctores),ha terminado siendo lo mas cutre del MARESME.
¿Quienes han sido los responsables?
¿Han tenido como algunos hacian creer" SENSIBILIDAD URBANÏSTICA"?
O algo mas estaba en juego ....
Una vergüenza.

VIC ha dit...

Anònims de la 01:12 i de les 10:45 hores del dia 12 de març, que no seran publicats.

Nota per a la descerebrada i descerebrat autors d’anònims (això creuen) insultants, amenaçadors i altres lindezas pròpies del seu nul nivell cultural i moral.

Anònims (?), us heu equivocat d’època, els de la vostra espècie ja no tenen espai en democràcia, per això utilitzeu l’anonimat (?) per a donar regna solta als vostres més baixos instints animals (de dues potes).

Dir-vos que si tant valents sou perquè no us identifiqueu ? (abans que ho facin altres) i doneu a conèixer les vostres "idees" ? (si és que les teniu) i les vostres propostes (si és que les teniu) i us poseu a treballar per a la comunitat ? (que ja és hora ! ).

Per tant, no us esforceu remetent-nos anònims (?), que nosaltres tenim feina i no estem per a perdre el temps.

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels