04 d’octubre 2009

INFORMACIÓ DELS ASSUMPTES TRACTATS A LA SESSIÓ DEL PLE DE L’AJUNTAMENT de dijous 1 d’octubre.


Degut al fet de que per decisió de “l’actual majoria” els plens se celebren cada dos mesos en lloc de cada mes com ho veníem fent els escassos set mesos i mig quan CIU i Veïns Independents de Cabrils vam tenir la responsabilitat de govern, tenint en compte per tant la quantitat de temes i situacions que esdevenen en dos mesos, creiem convenient informar-vos mitjançant diversos articles en diferents dies amb l’objectiu de facilitar-vos la informació.

Per a fer-vos arribar la màxima informació a tots i perquè es pugui comprovar com es gestionen els fons públics en el nostre poble, d'ara endavant anirem introduint a la part final de cada article alguns dels pagaments i els seus conceptes que en aquest període de temps, entre ple i ple, es vénen fent. Creiem és una bona forma de veure com gestionen el pressupost els que s’autoanomenen d'esquerres i progressistes.

Punt.-9 MOCIÓ PER DONAR SUPORT A LA REALITZACIÓ D’UNA CONSULTA POPULAR SOBRE LA INDEPENDÈNCIA NACIONAL DE CATALUNYA

Moció aprovada amb els vots favorables de Veïns Independents de Cabrils (2), Convergència i Unió (2), Gpc (2), ERC (1), regidor no adscrit (1)
Vots en contra PSOE-PSC (3) i Partit Popular (1)
Abstencions ICV-eua (1)

Avui començarem comentant l'al•lucinant debat provocat per una qüestió tan democràtica com estar d'acord o no amb el dret a decidir, informar-vos que el regidor del Partit Popular va titllar la moció de ridícula, -no es podia esperar altra cosa d'ell-. Pel seu nul interès i nivell no farem esment a les manifestacions fetes pel portaveu del Gpc, ja se li coneix el seu tarannà les poques vegades que intervé en els plens, i en quant al manifestat per l'actual representant d’ERC-Cabrils volem manifestar el següent:

No s'entén el nerviosisme i poca coherència de la postura del representant de ERC-Cabrils ja que al desembre de l’any 2007 ja va votar en contra d'una proposta en defensa dels interessos del nostre país. (Consultant el nostre article del desembre del 2007 comprovareu la seva negativa a recolzar una Moció del nostre grup municipal que no va prosperar)

Com dèiem, no és la primera vegada que l’actual representant de ERC-Cabrils s'alia amb el PSOE de Cabrils per a intentar impedir que prosperi una Moció reivindicativa i de recolzament dels nostres drets com país. (va votar en contra de la urgència, “però li va fallar el PP”, abstenint-se desprès a la comissió informativa prèvia al ple).

Com demòcrates, el que pretenem els regidors de Veïns Independents de Cabrils (VIC) amb la nostre Moció - és la defensa del - DRET A DECIDIR - la proposi qui la proposi - - l’aprovi qui la aprovi - i - es pensi el que es pensi -

El que el nostre grup no li permet a aquest curiós personatge és que mitjançant l’intent del desprestigi personal, utilitzant quant li convé la revista municipal, intenti justificar la seva nul•la coherència i rigor polític com a conseqüència de la seva submissió al socialista autor de les dues mocions de censura a Cabrils en les que el seu grup ha participat ( Això, segons els nostre criteri, els ha dut a que ERC-Cabrils sigui el partit menys votat en les dues últimes eleccions municipals, fins hi tot per darrere del Partit Popular...)

Per tant senyor regidor, presumptament “d’esquerres i progressista” posis a treballar, respecti el dret democràtic a la discrepància, i deixi de dir mentides. (Mentir poc o molt, sempre és pecat!).

Detall d'algunes despeses municipals durant aquest període.

2.096 € (professional externa) redacció butlletí municipal 1er sem/09, prestació servei agenda municipal i pàgina web juny juliol/09

2.103,08 € (Impremta externa) Butlletins municipals

862,84 € (cafè juliol-setembre màquines ajuntament)

Continuarem informant

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

3 comentaris:

Anònim ha dit...

"900 euros" es el que paga el POBLE perquè prenguin café a l'ajuntament en dos mesos?
Carai si aixo només es el café que deuen pagar amb dietes!
Quin exitament!

Gloria

Anònim ha dit...

Si per un casual es presenten dos "cracks", el primer per alcalde
i el segon m' el passeu, que ja li donaré feina.


Francesc

Anònim ha dit...

El que em preocupa no és que hagis mentit, sinó que, d'ara endavant, ja no podrem creure en tu.
Parlant de mentir aquesta dita de Friedrich Nietzsche li va ni que pintat al senyor d'esquerres.
Salut
Cristina

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels