16 de maig 2010

AIXÍ GESTIONA LA SEVA REGIDORÍA - la ""LIDER PLANETÀRIA"" - QUE ENS HA TOCAT PATIR A CABRILS


Com que a Cabrils, la frase proverbial de “Una imatge val més que mil paraules”, segueix sent d'actualitat a causa de la incompetència d'aquest equip de govern, nosaltres continuarem utilitzant-la per a demostrar gràficament la seva incompetència, aquesta vegada la de la regidora de Parcs i Jardins i Neteja Viària.


Aquí teniu dos sectors del nostre poble, un d'ells ja gestionat per una empresa externa i l'altre per l'encara brigada municipal de parcs i jardins.


Podreu comprovar que lo de l'eficàcia i eficiència argumentada per l'alcalde per treure-us-en de sobre a tota la brigada “RES DE RES” , i de la responsabilitat de la líder planetària de controlar els treballs que hauria d'executar l'empresa externa també “RES DE RES”.


----------------------------------------------------------------------------------


SECTOR.- Parc i accessos situat al costat del cementiri de Vilassar de DaltA continuació demostració gràfica de l’estat actual del sector malgrat tenir contractada una empresa externa pel seu manteniment i “en conseqüència” dels treballs que haurien d'haver realitzat.
A continuació demostració dels treballs realitzats per l'encara brigada municipal de parcs i jardins
SECTOR.- Pista deportiva, circuit i accessos situats al costat de Ca L’Estrany.
A continuació demostració gràfica de l’estat actual del sector malgrat tenir contractada una empresa externa pel seu manteniment i “en conseqüència” dels treballs que haurien d'haver realitzat.


A continuació demostració dels treballs realitzats per l'encara brigada municipal de parcs i jardinsA Cabrils, també, els ”líders planetaris” no donen una a dretes....clar com són d'esquerres! ....així ens va.....Continuarem informant


ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA


Medi Ambient3 comentaris:

Anònim ha dit...

"Sin palabras". La verdad es que si no estuviesen Vdes. poniendo en conocimiento del pueblo lo que pasa ni nos enterariamos.(sigan asi).La pregunta que me hago como ciudadana de Cabrils es la siguiente ¿ESTOS IMPRESENTABLES COBRAN UN SUELDO, O POR EL CONTRARIO TENIAMOS QUE PEDIRLES DAÑOS Y PERJUICIOS? ¿COMO SE PUEDE PAGAR A UNA EMPRESA POR NO HACER EL TRABAJO QUE TIENE CONTRATADO?.
Vdes. como regidores no podrian reclamar daños y perjuicios a dicha empresa y exigir responsabilidades a la regidora de parques y jardines por negligente(que lo es hasta la saciedad)

A.F.M

Anònim ha dit...

Si als inútils que es fiquen en política els fessin responsables econòmics de totes les cagades que perpetren no quedaría ni un en política.
Séneca

Anònim ha dit...

Això és una vergonya!
Com poden passar aquestes coses?
Com podem canviar a pitjor?
Qui és el responsable de tot aixo?
Qui supervisa l'esternalització
No pot ser que el meu entorn es trobi en aquestes condicions, quan fa només uns messos estava impecable
Que jo sàpiga pago impostos com qualsevol bon ciutadà
Una veïna de ca l'estrany

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels