07 de juliol 2010

LA DERIVA ANTIDEMOCRÀTICA DE L’ALCALDE DE CABRILS - JA ÉS PREOCUPANT !


Com dèiem en el nostre article del passat 20 de maig, de tots és sabut que els membres de les corporacions locals tenen dret a obtenir de l’alcalde tots els antecedents, les dades o les informacions que son en poder dels serveis de la corporació i són necessaris per al desenvolupament de llur funció.

Dèiem també que els membres de la corporació poden formular precs i preguntes en el ple relatius a l’actuació o als propòsits d’actuació dels òrgans de govern de la corporació.

Doncs bé, aquestes obvietats degudament regulades sembla que continuen no agradant-li a l’alcalde de Cabrils perquè transcorreguts quasi 4 mesos des de que li vam formular les 9 preguntes escrites, hores d’ara no s’ha dignat a respondre-les per escrit tal com legal i legítimament li sol•licitàvem.

Davant aquesta actitud de l'alcalde, que no és nova, ens plantegem algunes preguntes :

Quins son els motius que impedeixen a l'alcalde a donar resposta escrita a les nostres "senzilles" preguntes ?
O és que es confirmen les nostres sospites de que ha tornat a suspendre l'assignatura de “lo de la democràcia participativa” ?

Clicant aquí podreu consultar l’escrit de tercera reclamació de resposta escrita a les nostres preguntes.

Això son fets i no paraules.

Continuarem informant “malgrat les dificultats”

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest blog és un canal monotemàtic.

VIC ha dit...

Anònim 81.33.26.198, t'has oblidat de dir....” i visitat per molts veïns i veïnes de Cabrils preocupats per la "deriva antidemocràtica" d'alguns dirigents polítics d'aquest poble.
Salut

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels