30 de juliol 2010

UNA MENTIDA MAI VIU PER A ARRIBAR A SER VELLA (Sófocles)


• Informació dels assumptes tractats en el ple ordinari de juliol (1ª part)

En una altra de les seves grans actuacions, l'alcalde i “el seu sèquit d'esquerres” voten en contra de rebaixar-se el sou un 15% tal com proposava el nostre grup municipal. (Veure la nostra proposta de reducció de sous als regidors)

Aquesta és la doble moral d'un equip de govern que censura als treballadors de la societat municipal perquè no accepten rebaixar-se “voluntàriament el sou” (legalment no estan subjectes a les rebaixes que s'apliquen a funcionaris, perquè no ho són) i després ells no accepten la nostra proposta al•legant que els sous dels membres de l'equip de govern de Cabrils són els més baixos de l'entorn. Doncs senyor alcalde i “sèquit d'esquerres” posin-se a treballar en l'empresa privada i deixin d'embolicar en la vida pública.

Informació en relació al presumpte frau en la tramitació de sol•licituds d’ajudes públiques per a ajudar a pagar el lloguer a arrendataris amb el risc d'exclusió social per motius residencials.

Davant la negativa de l'alcalde (com ve sent habitual) a donar resposta a les preguntes que se li van formular en el ple anterior en relació al presumpte frau abans descrit, el nostre portaveu va passar a llegir literalment l'Acta Notarial aixecada el passat 19 de maig a requeriment de la portaveu de CIU, del delegat sindical electe per CCOO i del portaveu del nostre grup municipal, en la que es descriuen les ajudes percebudes per la secretària interventora accidental de l'ajuntament de Cabrils.

Si un té la paciència de llegir-ne el punt 2.1 de les bases reguladores de la Resolució MAH/1451/2009 podrà comprovar les fundades sospites de legalitat que tenim en l'aportació de la dada d'ingressos efectuada en la tramitació d'aquesta sol•licitud.

Cal recordar que des del dia 23 de desembre de 2009 estem requerint de l'alcalde informació sobre l'assumpte i ara que li posem nom a la presumpta infractora amb l'únic objectiu que es comprovin les nostres informacions s'atreveix a manifestar en el ple que : “ NO PENSO FER RES”

En definitiva i com dèiem en articles anteriors , falta de transparència....? falta de rigor....? prepotència en excés....? incompetència.....? jutgeu vosaltres, nosaltres pensem que conscientment se'ns ha ocultant la informació necessària per a esclarir el presumpte frau i ara que l'alcalde ho coneix diu que “NO PENSA FER RES”.......PERQUÈ....?.


Podeu consultar els antecedents d’aquest assumpte en els nostres articles de dates 07 04 2010 10 03 2010 i 01 03 2010

Clicant aquí podreu consultar la informació apareguda avui en el diari El Punt.

NOTA: En un pròxim article us informarem de la maniobra de l'alcalde per a arreglar-li el sou a un dels seus membres que es jubila. Quien serà serrà..........?

SABEN EL QUE ÉS NO TENIR VERGONYA ? (Políticament parlant clar)

Continuarem informant “d’aquest” i d’altres assumptes del nostre poble


ÀREA ECONÒMICA
Hisenda

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuando la falta de escrúpulos y el cinismo se apodera de quienes nos gobiernan basandose en chanchullos y triquiñuelas para incarle el diente a las arcas municipales, a los ciudadanos no nos queda más remedio que decir "BASTA" o agachar la cabeza debajo del ala y decirse para uno mismo la famosa frase "QUE PUEDO HACER YO SI TODOS SON IGUALES".
Lo ocurrido en el pleno el pasado 28/7 al cual asistí no tiene desperdicio. En primer lugar el "ILMO" haciendo alarde de un cinismo que rayaba en el surrealismo dice "Y NO SE LE CAYO LA CARA DE VERGUENZA". Los regidores y yó tenemos el sueldo congelado desde el año 2008 "QUE PENA POBRE HOMBRE", Pero no dice que cuando él entró a gobernar "por desgracia para el pueblo" su antecesora la Sra. Avelina Morales tenía un 25% aproximadamente más de dedicación que él, que lo primero que hizo fué rebajarse el horario en un 25% cosa que le supuso al pueblo un coste de casi 9000€ al año "VIVA LA CONGELACIÓN SALARIAL".
Lo del regidor sr. SERRA si que no tiene por donde cogerse, un regidor nefasto donde los halla "se lo han montado de tal manera él y sus correligionarios con el beneplácito del "ILMO", que ahora cuando se jubile(si no se ha jubilado ya) y por medio de un truco malabar digno del GRAN HOUDINI pasará a cobrar (si dios no lo remedia)más de lo que cobraba hasta la fecha y sin ningún computo especifico de horas de dedicación al ayto.
Mientras a los trabajadores de Seipro se les exigía solidaridad para que se les rebajará el sueldo "sabrá este regidor lo que es la solidaridad" y al resto de trabajadores del ayto. se les rebaja de promedio un 5% a él le hacen un traje a medida.
"ILMO" con este (TRUCO) paso que Vd. ha dado sobre los cobros de 335€ por junta de gobierno QUE NO EXISTÏA y que se han sacado Vdes. de la manga para favorecer descaradamente los intereses personales del sr. SERRA, repito con este (TRUCO) paso ha dejado Vd. una puerta abierta muy peligrosa para las arcas municipales sobre las cuales parecen ser Vdes. los propietarios.
Sobre el tema de la "POBRE Y MENESTEROSA SRA: SECRETARIA" y las ayudas recibidas para el alquiler ya me pronunciaré en otro momento.

Vicente Velaz

Anònim ha dit...

Sobre que próximamente nos informarán de la maniobra del alcalde para arreglar el sueldo a uno de sus miembros que se jubila.
¿quien será serra?.
Ya continuo yo con la letra de la canción: y SERRA SERRA, SERRA LO
QUE QUIERA YO, Y EL PUEBLO SE AGUANTARÁ, PUES QUIEN MANDA AQUÍ SOY YO.

COLOMER I DE CABRILS

Anònim ha dit...

¿Traducido seria PALOMERO I DE CABRILS?.
Pues vaya guasa tia tomasa

Anònim ha dit...

" Caray Viçens" tu sempre fen amics, pero ole els teus coll....,
quin resum i quina claritat.


Un cabrilenc agrait per la teva claretat

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels