30 d’abril 2013

Picabaralla entre una urbanització de Cabrils i el seu Ajuntament per unes obres (8 al día amb Josep Cuní 30/04/2013)



  • .....Hi ha un mal entès perque el IBI tampoc arriba a tothom no arriba a tota reu em refereixo... la llei està feta així...
Aquestes increïbles declaracions al programa d'en Cuní han estat efectuades avui per l'actual titular de l'alcaldia de Cabrils la convergent Morales.

Com no podia ser d'una altra forma han sigut degudament replicades pel nostre portaveu que ahir es va posar en contacte amb el programa 8 al dia amb Josép Cuní per denunciar el tracte que "determinats polítics professionals" estan donant als molts problemes que aquests mateixos polítics, o els seus respectius partits, van generar en el passat quan van dissenyar el tipus de poble en què avui ens hem convertit.

Us aconsellem que vegeu el reportatge complet en el que intervenen uns veïns de Montcabrer així com l'Alfred Serrano, portaveu del nostre grup municipal.

Com be ha declarat l'Alfred, en els temps que corren, com és possible que aquest poble celebri dues festes majors que comporten una sèrie de exagerades i perfectament prescindibles despeses i la poc preparada titular de l'alcaldia s'atreveixi a declarar que per a l'ajuntament no és el moment de recepcionar pel tema econòmic....

Bé, com sempre diem, unes imatges, i en aquest cas unes declaracions valen més que mil paraules..... Jutjeu vosaltres

Nosaltres com sempre seguirem fent públic aquest tipus d'actuacions.

ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Comunicació

1 comentari:

Veí de Montcabrer ha dit...

Molt ben dit, senyor Serrano, cal parlar alt i clar com vostè ho ha fet, no és de rebut que aquesta senyora política s'atreveixi a dir el que ha dit davant les càmeres de 8 TV.

Com vostès vénen denunciant, per cobrir serveis diuen que no hi han diners però per a festes, cartells, televisions amigues, pamflets anomenats butlletí d'informació municipal i altres balafiaments, per això sí hi han diners, per atendre als veïns que som els que paguem, per a això NO HI HAN DINERS.

En definitiva UNA VERGONYA, amb aquesta mentalitat no ens salva ni Alemanya ni la UE ni un miracle.

Moltes gràcies per permetre que m'esplaï.

Un veí de Montcabrer

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels