06 de desembre 2006

SERVEI PÚBLIC MUNICIPAL d’ENSENYAMENT EDUCO-SOCIAL, ANOMENTAT PETIT ALTELL

Informar-vos que amb data 1 de desembre la Diputació de Barcelona xarxa de municipis, en el seu Butlletí Oficial de la Província Núm. 287 pàgina inicial 40, pàgina final 42 ha publicat l’aprovació definitiva de l’establiment del servei públic municipal d’ensenyament educo-social anomenat Petit Altell.
Es fa públic en dit anunci, el text íntegre del projecte de l’establiment del servei públic municipal d’ensenyament educo-social, inserint-lo en dita publicació, amb l’advertiment d’entrada en vigor el dia següent de la seva publicació, perquè ja ha transcorregut el termini a què fa referència l’article 65.2 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim local.
Si es del vostre interès conèixer la totalitat de dit anunci del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona,
feu clic aquí
o be podeu consultar-ho al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, tal i com diu l’anunci esmentat.

Àrea d’informació i participació de
Veïns Independents de Cabrils

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació, però de les bases a l'Ajuntament no saben res, com sempre. Posen en marxa un servei sense personal ?, és això normal?

Cris.

VIC ha dit...

En relació amb el teu comentari, i una vegada sol•licitada informació a l'ajuntament, t'informo que el dia 15 de desembre, l'alcalde va signar la bases del concurs per les quals es regirà la selecció d'un lloc de treball de mestra o mestre, i altre de monitora o monitor. Tens raó primer creen el servei i després convoquen les places, però el problema es que això ja ho van fer a l’agost, en ple període de vacances, i ningú va tenir accés a dita publicació, raó per la qual sembla ser que ho torner a publicar.

Aquestes bases estan a la teva disposició en el taulell d'anuncis de l'ajuntament, o si vols jo mateix te les puc fer arribar, resto a la teva disposició.

Alfred Serrano
Regidor de Veïns Independents de Cabrils

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels