07 de març 2007

ESTAT ACTUAL DE LA QUEIXA PER L’ESTAT D’ABANDÓ DEL SEMÀFOR UBICAT DAVANT DEL SUPERMERCAT SORLI (II)

















Benvolguts veïns i veïnes de Cabrils, el dia 7 de gener informàvem que motivat per la perillositat del pas de vianants situat davant del Supermercat Sorli, i desprès de diferents sol·licituds - sense èxit - de posada en funcionament del semàfor ja instal·lat a la zona, el nostre regidor va procedir a formular una queixa davant el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, de la Fundació RACC i l’Ajuntament de Cabrils.
Fruit d’aquella queixa amb data 2 de gener, vàrem rebre resposta del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, informant-nos que el Servei de Vies Locals de la Diputació de Barcelona ens informaria de les seves gestions per tal de solucionar el problema.

Amb data 28 de febrer hem rebut nova comunicació del Departament de Política Territorial i Obres Públiques informant-nos de que han tramès la nostra petició a l'Ajuntament de Cabrils, atès que la Diputació de Barcelona ha assenyalat que el semàfor que esmentàvem no forma part dels elements funcionals de la carretera que, pel que fa a conservació i manteniment, gestiona l'ens provincial.

Si el nostre regidor va efectuar la queixa davant la Fundació RACC i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya va ser perquè des de l’ajuntament es va dir que dita unitat semafórica depenia de la Diputació de Barcelona.
Aquest enrenou i pèrdua de temps, d’uns i d’altres, s’ha produït perquè el regidor de Via Pública (GEC) hores d’ara encara no sap el que és de la seva competència o no, i mentes tant el semàfor sense funcionar, amb el greu perill pels vianants que això representa.
Malgrat tot volem agrair al Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i a la Diputació de Barcelona el seu interès per resoldre aquesta qüestió, dit això, amb data 5 de març hem tornar a requerir a l’Ajuntament la reparació i posada en funcionament de la unitat semafórica el mes aviat possible, reiterant la nostre petició de data 11 de desembre de 2006.

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA

Via Pública i Serveis

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com veïna de Can Blanch li he de reconèixer que manquen persones com vostès, ja que gràcies a la seva constància aconsegueixen que s'arreglin les coses.
Esment a part mereix el regidor encarregat del semàfor, caldria més que és dediqués a altra cosa.
És un pas molt perillós, els cotxes normalment no s’aturen al pas de vianants, alguns veïns de la zona ens estem plantejant una recollida de signatures per recolzar l’acció del VIC fins que s'arregli el semàfor.
Moltes gràcies per la seva insistència.

Anònim ha dit...

El senyor Tolra ho solucionarà si passa algun accident molt greu o mortal?
Es una vergonya!
La cadira i cap dedicació.
Nomes les festes i aborrides!Amb aixo si que gasta diners.
Un vei de Can Bargai
Gracies senyor Serrano

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels