06 de febrer 2009

DES DEL VIC NO ENS OBLIDEM DEL SEMÀFOR DE LES ESCOLES.

Fem un breu recordatori de les promeses de l’alcalde "de tots".......

Això és el que deia el passat mes de setembre l’autor de les dues mocions de censura i líder carismàtic de les forces polítiques, de progrés, i d’esquerra transformadora de Cabrils......, “Declaracions de l’alcalde a 3cat24.cat el 17 de setembre de 2008 .......“No obstant, Joaquim Colomer preveu que no s’allargarà gaire més i assegura que a finals del 2008, com a molt tard, el poble de Cabrils ja tindrà el semàfor de davant de les escoles en funcionament” ...........

Bla...bla....bla.... i el semàfor sense funcionar !

Si ja ho dèiem nosaltres, cada “polític” té la seva especialitat i entre els mèrits d’aquest senyor no figuren “els semàfors”......”ni les relacions laborals” .......”ni la visió de futur” ..... solament cal veure l’estat en que es troba el poble....., amb una total paràlisi des que va protagonitzar la primera de les seves mocions de censura, allà per l’any 2001....recorden..?

CAL QUE SUCCEEIXI UN ACCIDENT PERQUÈ ELS RESPONSABLES ACTUÏN ?








Si voleu consultar els antecedents cliqueu aquí:
7 de gener de 2007
21 de gener de 2007
8 de setembre de 2008

ÁREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Via Pública i Serveis

1 comentari:

VIC ha dit...

Parece que “el alcalde de todos” “presuntamente” cuando ha visto nuestro reportaje ha ordenado que se emita urgentemente un informe de la situación del semáforo. Parece que al líder carismático nadie le informa de cómo está el pueblo, y, presuntamente, lo tiene que comprobar leyendo a altas horas de la madrugada nuestro blog.

Al parecer no somos tan malos los de la “vil oposición”.

Alfredo Serrano


Sembla que l'alcalde de tots –presumptament- quan ha vist el nostre reportatge ha ordenat que s’emeti urgentment un informe de la situació del semàfor.

Sembla que al líder carismàtic ningú li informa de com està el “seu poble” , i, presumptament, ho ha de comprovar llegint el nostre blog a altes hores de la matinada.

Pel que sembla no som tan dolents els de la -vil oposició-

Continuarà

Alfred Serrano

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels