22 de novembre 2009

ALTRA CACICADA ?


QUÈ HA PASSAT AL CURS DE PINTURA ORGANITZAT PER L'AJUNTAMENT?

Per la informació rebuda en aquest blog per part d’alguns dels seus alumnes del curs de pintura que organitza l’Ajuntament de Cabrils i que actualment s’imparteixen els dimecres a la masia Can Barba, tot apunta a una “alcaldada” sense sentit ni cap mena de lògica de la regidora d’activitats.

O hi ha quelcom més?

Un abús d'autoritat potser?

Tenim la versió dels alumnes que - com hem dit - només pot concloure's en “alcaldada” o abús d'autoritat de la regidora. Però ens agradaria saber l'opinió i -sobretot- les motivacions que han dut a la regidora a actuar com ho ha fet.

El fet, sembla ser, és que els alumnes no poden fer les classes per manca d’espai i s’han trobat així tot d’una quan ja fa més d’un mes que s’han iniciat les classes d’enguany. Aquestes classes de pintura fa més de 20 anys que les organitza l’Ajuntament i segons els mateixos alumnes, cada any en són més.

L’Ajuntament va haver d’ampliar les places per a poder respondre a la demanda i per això des de fa uns anys el curs s’imparteix simultàniament en dues aules amb quasi una quarantena d’alumnes fidels. Aquest any s’ha iniciat un altre curs de pintura alhora que aquest, en les mateixes instal•lacions però amb diferent horari, impartit per una nova professora i que només té dos alumnes. La regidora va decidir la setmana passada que es traslladés a una sola aula tot el material i pintures dels quasi quaranta alumnes del curs amb més antiguitat, de forma que l’altra aula quedés lliure per a el nou curs amb dos alumnes, això sí, permetent utilitzar-la pels antics alumnes però traslladant-se cada cop. Un fet absolutament gens pràctic, tenint en compte que només hi ha dues hores de classe i si cal dedicar-li temps al trasllat de tots els estris, abans i després de cada classe, quan temps queda per pintar?. A això cal afegir –segons els alumnes- les incomoditats, l’impediment de pintar al natural, riscs de fer malbé les pintures, pèrdues de material, etc.

Bé, sense entrar en més detalls, el que és clar és que hi ha hagut un perjudici clar i un canvi de condicions alhora de fer les classes, respecte al que l’Ajuntament havia organitzat per a aquest nou curs ja iniciat. I el més greu, és que aquest perjudici a quasi una quarantena d’alumnes s’ha fet per al benefici d’un curs amb només dos alumnes. La balança no queda clara i, sobretot, els motius tampoc. Els alumnes no es volen quedar de braços plegats i ara no estan disposat ni tan sols a compartir l’espai, doncs s’ha anat massa lluny i consideren que se’ls ha pres el pèl.
En benefici de qui?
Perquè?

Continuarem informant

ÀREA DE DESENVOLUPAMENT PERSONAL i SOCIAL
Activitats socials

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quin merder!

En tenim ganes ehh de fer-la grossa...

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels