14 de novembre 2009

Us en recordeu del nostre article “CANVI D’ÚS" O "REQUALIFICACIÓ ENCOBERTA” ?

Pla Parcial 7 "Can Cama"

En el nostre article del 24 maig de 2007 posàvem en el vostre coneixement uns fets greument perjudicials per al nostre entorn si la requalificació i/o “canvi d’ús” es dugués a terme.



El més curiós de l'assumpte és que “circulava entre els intermediaris”, tant "l’escrit de l'alcalde" - assenyalant que "el canvi d'ús és acceptable" - , com la proposta econòmica del promotor d'augment de l'edificabilitat consistent en la possibilitat de construir 106 habitatges en lloc dels 20 previstos.

Per tal de que tingueu exacte coneixement de com s’oferia dita “ganga” us adjuntem correu electrònic de l’intermediari a un suposat inversionista. De la lectura del correu es pot deduir la importància económica de l'operació (9.200.000€) abans, i desprès de la suposada requalificació ( ? € ) i/o “canvi d'ús”, o com es vulgui anomenar l’actuació. - Jutgeu vosaltres mateixos -

Informar-vos que una de les “ innombrables difícils-situacions “ que ens va tocar patir al VIC en els escassos set mesos que vam tenir la responsabilitat de govern, va ser durant la visita dels “presumptes promotors-inversionistes” intentant que accedíssim al "canvi d'ús" d'aquesta zona de Cabrils, fins i tot en la seva argumentació ens van exhibir el que per a ells era un compromís de l'anterior alcalde, “el seu escrit”. Com no podia ésser d'altra forma la nostra resposta va ser clara i contundent - "NO AL CANVI D’ÚS" y/o -"REQUALIFICACIÓ DE DIT SECTOR" -

Va quedar ben clar que en el pacte de govern que varem signar CIU i Veïns independents de Cabrils (VIC) - NO HABIA LLOC PER A LES REQUALIFICACIONS O “CANVIS D’ÚS” -, malgrat la possible existència d’escrits signats per alcaldes anteriors.

Això son fets i no paraules......... ! .....fets degudament documentats..... !

Com sempre agrairem els vostres comentaris al respecte.

ÂREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Urbanisme

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que vergüenza, solo hay que mirar Sta. Coloma, Llavaneras,...seguro que allí también había alguien que estuvo denunciando tales barbaridades recalificatorias con expropiaciones incluidas.
Pero no nos engañemos, la culpa la tenemos todos los votantes que a pesar de leer y más leer, ver la TV donde encima los corruptos tienen su espacio remunerado, nosotros seguimos votando a los que no ponen medidas correctoras ni aplican las que existen.
He leído que ustedes han requerido en diferentes ocasiones la intervención de la Generalitat así como del Tribunal de cuentas, ¿les hacen caso?
¿Podrían informar de cómo están todas sus actuaciones?
Les adjunto confidencialmente mis datos por si consideran mi petición.
Muchas gracias por mantenerme informado.

José M.M.
Cabrils (Barcelona)

L.M. ha dit...

Amics i companys del VIC, una petita aclaració:
"les difícils situacions" les vam patir el VIC, peró també CIU, ja que tenía l'alcaldía; sent la resposta igual de contundent, ja que en aquesta reunió varem assistir gent del VIC i gent de CIU, i es va celebrar a la sala anexa de l'alcaldia.
Una abraçada.

L.M.
Cabrils.

Anònim ha dit...

LM Mentres Convergència de Cabrils sigui dirigida per LA/EL de sempre ha perdut tota credibilitat
Per aixó CIU amb aquestes premises tenía els dies comptats.No els hi va agradar gens.
Votant del VIC

MG ha dit...

Cabrils té un problema polític. Fins que determinats personatges a l'ombra no deixin de furgar en determinats partits o engendres independents, la situació té difícil solució. Només cal analitzar els enrenous en que està permanentment CDC de Cabrils.
MG ex CDC

VIC ha dit...

Agrairem als autors identificats i anònims que s'abstinguin de remetre'ns comentaris en relació a CIU de Cabrils, si creieu que heu de comentar alguna situació en relació a aquest grup feu-lo en els mitjans de comunicació que aquesta formació disposa.

Gràcies per la vostra col•laboració.

Alfred Serrano
Portaveu del Grup municipal Veïns Independents de Cabrils

Anònim ha dit...

Tot aixó fa pensar amb coses repetitives,
On es el final?

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels