20 de novembre 2009

REGENERACIÓ DEMOCRÀTICA?...? TOLERÀNCIA ZERO....?


“MONTILLA VA A METER EN VEREDA A LOS MUNICIPIOS QUE BURLEN A LA SINDICATURA “ (La Vanguardia 19 11 2009)
Aquest era el titular de l'article de Jordi Barbeta a la Vanguardia d'ahir. D'aquest article ens permetem destacar el contingut que a continuació reproduïm i que ens afecta directament, especialment a les formes antidemocràtiques i autoritàries amb les que l'alcalde de Cabrils dirigeix el dia a dia del nostre ajuntament, actuació que reflecteix la constant vulneració del nostre dret constitucional que com a càrrecs electes tenim d'accés a la informació i participació en els assumptes públics, fets que s’han posat reiteradament en coneixement tant de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, com de la Direcció General d'Administració Local i del Síndic de Greuges de Catalunya.

Diu el citat article :....... Tanto es así que la Sindicatura ha tenido que elaborar un formulario de requerimiento en el que recuerda que "hay que tener en cuenta que el Código Penal (ley orgánica 10/1995, de 23 de noviembre), en el artículo 502 tipifica como delito aquellas acciones u omisiones en que pueden incurrir autoridades y funcionarios por el hecho de obstaculizar las investigaciones de los órganos de de control externo, por negarse a transmitir documentación expedientes o informes que les sean solicitados o dilatar indebidamente el envío"……

Doncs per a demostrar-vos el tarannà de l'alcalde de Cabrils clicant aquí podreu comprovar la primera pàgina de l’informe emès pel Síndic de Greuges de Catalunya en relació a una queixa nostre per vulneració reiterada dels nostres drets constitucionals, on fins i tot el Síndic ha de manifestar el seu malestar en el sentit de que de que “ la resposta de l’Ajuntament es produeix 1 any i 4 mesos desprès de que es demanés la informació”. I que “en aquestes condicions, se’m fa difícil complir de forma eficaç amb el mandat que ha rebut del Parlament de Catalunya de defensar els drets dels ciutadans davant les possibles actuacions indegudes de les administracions públiques catalanes”.

Quina vergonya per al nostre municipi !

Dir-vos que aquest informe ve motivat per una primera queixa per vulneració de drets presentada el dia 21 de setembre de 2004 davant el Síndic de Greuges de Catalunya, com veieu degut a l’actuació de l’alcalde de Cabrils el Síndic no va poder emetre el seu informe fins el 16 de juny de 2006, així és como funciona l’administració per culpa de individus com l’alcalde de Cabrils. - Un alcalde que nomes sap accedir a l’alcaldia mitjançant mocions de censura basades en la mentida i la vergonya.-

Dit això, que desprès ningú se sorprengui o posi el crit en el cel del que està passant en la política del nostre país, si es permet que aquest tipus de personatges es burlin reiteradament de les institucions, i aquestes no actuïn d'ofici contra ells........aleshores passa el que passa.....

Properament us informarem de les últimes actuacions de la Sindicatura de Comptes de Catalunya en relació a les nostres discrepàncies manifestades als comptes de l’exercici 2004.

Alfred Serrano i Mora
Portaveu del grup Municipal Veïns Independents de Cabrils

3 comentaris:

Martí ha dit...

Senyors del VIC i especialment senyor Serrano, s'estarà d'acord o no amb les seves informacions, però cal reconèixer-los i especialment a vostè, que quan escriuen o donen la seva opinió sobre qualsevol tema que afecti a l'ajuntament ho fan sobre la base de documents i proves fefaents del que diuen.
Una mostra palpable de la seva opinió de l'alcalde que patim és el seu últim article, que com vostè bé diu, fins hi tot el propi Síndic de Greuges ha d'expressar el seu malestar per la nul•la col•laboració del senyor alcalde.
Senyors, la meva família i jo hem canviat l'opinió que teníem de vostès. Gràcies per dedicar-nos el seu temps en benefici, estic convençut, del nostre poble.
Martí P.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Estic d'acord amb vostè Sr. Serrano

QUINA VERGONYA!

Pepa

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels