30 de desembre 2009

L’ALCALDE DE CABRILS ORDENA A LA POLICIA LOCAL I ALS MOSSOS D'ESQUADRA A QUE DESALLOTGIN EL PLE MUNICIPAL

La deriva irracional que pateix des de fa temps la vida política municipal a Cabrils ha arribat a noves cotes. - No podem dir que inesperades - perquè el comportament antidemocràtic de l'alcalde negant-nos l'accés a la informació necessària per al desenvolupament, amb la dignitat que ens mereixem, de la nostra tasca d'oposició, negant-se a resoldre els diferents recursos que presentem al•legant que si no ens agrada “aneu al contenciós” no dialogant amb el delegats del personal, fent pujades irracionals de sous (a segons qui)....etc...etc., comportaments impropis de la normalitat democràtica que s'han anat convertint en una pràctica habitual, ple rere ple, dia rere dia.

Des del començament del ple, un grup de companys dels delegats sindicals de CCOO a Cabrils, amb folis i pancartes en els que expressaven la seva disconformitat amb l’externalització de la brigada municipal així com amb l'erràtica política salarial i manca de diàleg que l'alcalde i el seu equip de govern vénen practicant des de la II moció de censura, van increpar les intervencions i actuacions de l'alcalde.

Abans que l'alcalde ordenés el desallotjament de tots els assistents al ple inclosa la premsa, s'havia debatut el primer punt de l'ordre del dia, que era l'aprovació inicial del pressupost per al 2010. (En propers articles us anirem informant dels aspectes més destacats del pressupost municipal)

No és d’estranyar que l’actual situació política de Cabrils..... doni com a resultat penoses actuacions com les que han resultat en el ple d’ahir. Els representants dels treballadors van voler manifestar en un ple Públic el seu desacord amb un tarannà , amb una política, amb una manera de veure la gestió d’un servei, en definitiva amb la gestió de persones que des de fa una colla d’anys treballa per l’Ajuntament com membres de la brigada municipal.

Externalització d’un servei públic....? estarem d’acord o en desacord, en el que estem absolutament convençuts és que s'hauria d'haver obert un ampli debat participatiu en el si d’unes necessitats que fossin el producte d’un autèntic requeriment ciutadà de servei Públic, la nostra pregunta és ... estarem servits i satisfets amb aquest “contracte extern de dubtosa legalitat”...?, o
l’anàlisi de cost-benefici quedarà presoner i un altre cop amagat sota la pila de documents incòmodes i arxivats a la carpeta comprimida titulada com “ASSUMPTE A FERMENTAR” ZIP?

Suposem que cadascú és producte de les seves circumstàncies i de la seva experiència Vital... experiència que ahir va provocar que a la nostra Vila i en una acte Públic concorresin varies dotacions policials de Mossos d’Esquadra i algun agent de la nostra Policia Local....que no estava present per vacances o per dia lliure de servei, i que va haver d'acudir corrent a l’auxili d’una presumpta alteració..... suposem...... d’algun ordre públic...

Mentrestant passava això ... la regidora d’ICV ...“que forma part d’un sòlid equip de govern d'esquerres i progresista.???” .... es preocupava més per fer fotografies amb el seu mòbil als ciutadans assistents a l’esmenta’t ple..... tot preguntant-se amb veus alta que els que estic fotografiant ...
“són membres sindicals alliberats ....”

Des del VIC li recordem a la regidora d’ICV que els regidors, -si som personatges Públics - - els plens també - - així com tots els acords que s’hi prenen..... -.
però no hi ha res que empari que una regidora de l’equip de Govern........Pugui fer Fotografies al personal assistent.

I alhora que en el si d’un ple públic, on es debaten Drets i Llibertats Públiques, projectes, decrets i d’altres reglamentació que influeix al ciutadà.....hem de llegir a l’últim Butlletí municipal Frases com - "Una altra tasca del municipi com és la solidesa de l’equip de govern, cabal per tirar endavant qualsevol vila o ciutat" - o be - "La importància de les decisions" - o també: - "formació política que defensa per damunt de tot valors de la democràcia" -

En fi com sempre...... tot un exemple de Diàleg amb els treballadors, de Protecció de la seva Imatge i Privacitat i de democràcia Participativa.....

En relació a l'ordre de l'alcalde de desallotjar el ple, incloent a la premsa, el nostre portaveu Alfred Serrano va requerir que constés expressament en acta la nostra més enèrgica protesta manifestant el següent:

Consti expressament en acta la nostra més enèrgica protesta pel desallotjament del ple de ciutadans i premsa que no han participat en el que ha succeït.
Com mostra de la nostra protesta no participarem en el debat dels tres punts de l'ordre del dia que queden per tractar en aquest ple.

Diari El Punt . - L'alcalde deixa sense públic el ple de Cabrils arran d'una manifestació de CCOO.

Continuarem informant

ÀREA D'INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ

Comunicació

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Es vergonyos el tracte dels treballadors de la brigada i els privilegis cap a la filla del regidor.....i etc.
Pobre gent ..., quin Nadal més preocupant!
Pot ser que alguns d'ells si no son regidors no tinguin una comoditat económica?
Es una pregunta que cada dia em faig.
Falta professionalitat !!
Estic amb vosaltres
Gloria

Anònim ha dit...

¿Porque no ponen a la hija en la empresa privada que gestione su trabajo?.
Igual por caracter prepotente es despedida.
Santi

Jordi G. ha dit...

La regidora de ICV és la mateixa persona que va ser representant sindical de CCOO de la Residència La Calma "tristament tancada" i que va ser recolocada a la seu central MUTUAM M. P. S. a Barcelona?

Em poden contestar ?

Jordi G.

Anònim ha dit...

Espero que la gent de Cabrils posi al paro i sense dret a l'atur a tots aquests ineptes que decideixen com ha de ser el nostre poble i utilitzen la seva força per fer foça inclús a la prensa.
Qui exerceix el faixisme?

Mariona

Anònim ha dit...

Les obres repetides en el torrent roig per suposada perdua de la garantia tornen a enfosa-se.
Aquest equip de govern tan guay que tenim i amb tants TECNICS .....pagats i TECNICS dins L'ajuntament que ens costen tants i tants de diners als ciutadans.
Poden respondre alguna cosa?

Diego

Anònim ha dit...

Jo al "equipo A "li diria : Tal faràs tal trobaràs!.No tot és per sempre.Hi ha gent que fa amics.....!
Bon Any VIC!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No seria millor posar un "alcalde amb estudis "i que no tenir que pagar( amb 65.000 euros )algú que assessori al que no sap.
No estem en crisi?
PER UN POBLE DIGNE
GERARD

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels