26 de desembre 2009

MONTCABRER TAMBÉ ÉS CABRILS (II)

Aquesta és la “situació lumínica” d’alguns carrers de la urbanització aquests últims dies en plenes festes de Nadal.


Ens informen els veïns “del sector a les fosques” que han efectuat innumerables trucades als serveis tècnics de l'ajuntament i a la policia local sense rebre cap resposta i/o solució.

Des del nostre grup ens hem posat en contacte amb la policia local qui ens va informar que amb data 24 de desembre es va donar parte a l'empresa externa perquè aquesta avaria fos reparada.

Dit això.... recordeu les promeses efectuades per l'alcalde i el seu assessor urbanístic en la Assemblea General Ordinària de la Urbanització celebrada el dia 11 de desembre de 2004.... ?

......Es preveu tenir-lo tot enllestit abans del final de l’any 2005.... (quina barra!!!!)

Si voleu fer memòria del les promeses incomplertes, podreu consultar el nostre article de data 27 d’abril de 2007 cliqueu aquí

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Urbanisme

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"Que no padezcan los ciudadanos que viven en Mont Cabré".
AHORA QUE EL ALCALDE Y SU ACTUAL EQUIPO DE DESGOBIERNO, tienen contratado "el servicio de mantenimiento del alumbrado con una empresa externa, hace más de 6 meses" y el próximo día 29 a las 8'30 horas culminaran su fechoría de quitarse de enmedio a los trabajadores de la brigada municipal que se encargaban de dicho cometido antes de la contratación de dicha empresa, algunos con 17 años de trabajo en dicha brigada y a los que se les obliga a pasar a la empresa que no les ha resuelto el problema que están padeciendo, el engaño para el pueblo cierra su circulo."NOS QUITAMOS A LOS TRABAJADORES DE LA BRIGADA POR NO ESTAR CAPACITADOS "PALABRAS DE LA INEPTA REGIDORA DE LA VIA PÚBLICA", POR LO QUE AL PASAR A LA EMPRESA CONTRATADA CON EL EXCESIVO GASTO QUE ELLO COMPORTARÁ PARA EL PUEBLO, "MILAGRO,MILAGRO, LOS INCAPACES DE LA BRIGADA SE HAN VUELTO UNOS EXCELENTES PROFESIONALES" PUESTO QUE ELLOS SEGUIRAN REALIZANDO LA TAREA QUE HACE AHORA LA EMPRESA QUE LES HA DEJADO SIN LUZ.
(PARADOJAS DE LA VIDA)

VICENTE VELAZ

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels