04 de desembre 2009

NOTA INFORMATIVA


Assabentats, a través de la premsa, de l'hospitalització de l'alcalde Joaquim Colomer, des d’aquest blog informatiu, el grup municipal Veïns Independents de Cabrils (VIC) manifesta el seu desig d'una prompta i total recuperació de Joaquim Colomer.

2 comentaris:

VIC ha dit...

Com ja hem indicat en diferents ocasions, agrairem als autors dels anònims que hem rebut en relació al nostre post, que s'abstinguin d'enviar-nos comentaris insultants i menyspreants cap a les persones i grups municipals, encara que pertanyin a l'actual equip de govern.

Si considereu que teniu que fer públic el que ens heu manifestat de forma anònima, feu-lo a través dels mitjans de comunicació de que disposa el grup municipal per vosaltres citat. El podeu conèixer consultant la pàgina web de l'ajuntament www.cabrils.cat

Amb independència de l'abisme político-municipal que ens separa de l'actual alcalde, l'única cosa que hem pretès amb el nostre post és expressar el nostre més sincer desig de la prompta recuperació del senyor Colomer.

Les batalles político-dialèctiques es guanyen en els plens, en el dia a dia, i en les urnes democràticament, no desitjant malalties a cap oponent polític, aquest és nostre tarannà i no altre.

Alfred Serrano i Mora
Portaveu del Grup municipal Veïns Independents de Cabrils

Anònim ha dit...

A pesar de las enormes discrepancias que mantengo con el Sr. Alcalde en todo lo referente a lo que concierne a los trabajadores, asi como su manera de gestionar nuestro municipio.
Estoy completamente de acuerdo con el comentario expuesto por Vdes.

Vicente Velaz

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels