18 de desembre 2009

NOTÍCIA D’ÚLTIMA HORA


Notícia "d'última hora" ( no és de l'agència EFE, és de l'agència VIC) :

A "última hora" de la tarda d'avui (a les 19:13 hores i a les 21:43 hores), mitjançant la policia local, la secretària interventora "accidental" ha lliurat als nostres regidors la convocatòria de la sessió extraordinària del Ple de l’ajuntament per nosaltres sol•licitat.

Des del nostre grup municipal celebrem que, presumptament i desprès de reflexionar, l'alcalde de Cabrils hagi decidit finalment convocar el Ple extraordinari així com que aquesta convocatòria ens hagi estat lliurada en mà i no a través dels mitjans de comunicació.

La sessió extraordinària ha estat convocada pel dia 29 de desembre a les 8:00 del mati (Sí sí a les 8 del matí, segurament perquè en un exercici de transparència, hauran considerat que és l'hora mes adequada perquè puguin assistir-hi el màxim nombre de veïns de Cabrils....)

Continuarem informant

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja que parlem d’últims plens. Quan es farà el ple per decidir el nou gravamen de l’IBI de l’any 2010?. Tots sabem que si no es modifica, la pujada de l’IBI serà al voltant de 23%.
I, es té que modificar abans del 31 de desembre

VIC ha dit...

L’IBI per al 2010 es va tractar en el Ple del 1 d'Octubre passat, el nostre grup fou l’únic que va discutir-lo, raonant, que el tipus de gravamen de l'impost que proposava l'equip de govern del 0,62%, no ho venguessin com una rebaixa del impost, doncs no era en absolut una rebaixa.

Va ser el VIC qui va assenyalar que, malgrat la rebaixa del tipus del 0,69%(2009) al 0,62% (2010), això suposava un augment real del IBI, per terme mitjà, del 6,92%; tenint en compte l'augment del IPC del 1% dels pressupostos generals de l'Estat; i proposàvem, per tant, que reduïssin el tipus al 0,59%.

Properament publicarem un article sobre aquesta qüestió i la resta d’ordenances que van aprovar per al 2010.

Gràcies pels seus comentaris

Àrea Económica

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels