13 de juny 2010

- II Part - ARBORÈTUM DE CATALUNYA...? Imatges de la incompetència....

Situació Actual

En relació al nostre article del passat 23 de maig, amb reportatge fotogràfic inclòs, us informem que als poc dies de la nostra publicació -"algú" de l'ajuntament - no sabem si mogut/da per la vergonya de veure publicades unes fotos demostratives de l'estat d'abandó i desídia en que es trovaba aquest espai municipal, va donar ordres de que " la zona" s'endrecés urgentment.

El més greu de la situació és que ha hagut de ser "la encara brigada municipal de parcs i jardins" qui es fes càrrec de la neteja, poda i recollida dels desperfectes causats per la passada nevada.
Diem "greu" perquè, con ja vam informar-vos, no fa molt es van pagar a una "empresa externa" més de 9.000 euros en concepte de material i manteniment.
I més greu encara si cap, és que aquests treballs els haurien d'haver efectuat, sense cap cost per l'ajuntament, la Federació de les ADFs com a compensació per la cessió de les instal-lacions. (Veure detall dels compromissos al nostre article anterior)
Aquesta situació va ser comentada pels nostres regidors en el darrer ple municipal, donant-nos la sensació de que, tant a l'alcalde com a la regidora responsable, no els hi preocupava ni ocupava la situació....

Amb aquesta falta de rigor és com es gestionen els fons municipals ?

Continuarem informant...i fotografiant....

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Medi ambient i sostenibilitat

2 comentaris:

BZZZZZZZ ha dit...

Que passarà quan la brigada ja no sigui municipal?
Un mosquit tigre

Anònim ha dit...

Pues que externalizarán al resto de la brigada que quedan.
Oduduwa

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels