03 de juny 2010

XV JORNADES “VILASSAR DE DALT CONTRA EL CÀNCER”


El parc de can Rafart a Vilassar de Dalt acollirà, un any més, les jornades contra el càncer de Vilassar de Dalt que tindran lloc el cap de setmana del 5 i 6 de juny.

Benvinguts a la festa!

Com cada any, Vilassar de Dalt contra el Càncer organitza aquesta festa al parc de can Rafart, a la qual us convidem a participar d’una manera o d’una altra.

La festa segueix el patró habitual: xerrades informatives sobre la malaltia i teràpies curatives, parades i paradetes en què trobareu una mica de tot, jocs per a la mainada, exhibició de dansa, concerts, pallassos, servei de bar i restaurant on podreu esmorzar, dinar i sopar...

També, el dissabte podeu col•laborar amb el Banc de Sang i el diumenge amb les guardioles. Podeu participar en tot allò que us vingui de gust, amb la certesa que tots i totes continuarem treballant contra el càncer, fent costat als malalts i als seus familiars, col•laborant amb els serveis mèdics i oferint-vos durant tot l’any serveis puntals des del nostre centre mèdic situal al carrer Manuel Moreno, 17-19, tel.93 753 91 02 – 93 240 58 88.

Una gran festa orientada a informar de la malaltia i a recaptar diners per poder seguir lluitant contra el càncer, una malaltia que, malauradament, afecta molta gent i que anem coneixent cada vegada més en la seva diversitat i teràpies curatives, i que per això mateix hi continuarem lluitant plegats.

Gràcies, moltes gràcies per la vostra col•laboració.
(text extret del programa d’actes)

Clicant aquí podreu consultar el programa d’actes complert que publica l’Ajuntament de Vilassar de Dalt.

Des del nostre grup municipal us demanem que participeu en aquest acte solidari contra el càncer.

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Participació Ciutadana

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels