19 de maig 2011

QUINA BARRA QUE TENEN... AIXÒ TÉ UN LÍMIT !!!


Resultat de la investigació iniciada a instàncies del nostre grup per la Secretaria d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya en relació a la concessió a una funcionària de l'ajuntament de Cabrils d'ajudes per pagar el lloguer corresponents a les convocatòries dels anys 2007, 2008 i 2009.

Com podreu comprovar en els diferents articles que hem anat publicant en relació a aquest assumpte, informar-vos de que finalment el subdirector General de Coordinació i Seguiment dels Programes d’Habitatge va acordar l’inici del procediment de revocació de les resolucions de concessió de subvencions per al pagament del lloguer a la funcionaria de l’ajuntament de Cabrils corresponents als expedients 2007, 2008 i 2009 i de retorn per part de la interessada de les quanties ja percebudes en concepte d’ajuts que ascendeix a 3.761,65 € més els interessos legals meritats des de la data del pagament d’import 420.39 €, resultant un total a retornar de 4.182,04 €.

Si greu és el fet en si, més greu és que ha quedat suficientment acreditat que la funcionària no va comunicar a la Secretaria d’Habitatge els canvis produïts en la unitat de convivència, eludint una disposició legal, que segons el nostre criteri, comporta responsabilitats administratives per perjudicis a tercers i contra els pressupostos de la Generalitat de Catalunya en matèria de subvencions públiques.

Per tot l'exposat per escrit de data 29 de març vam sol•licitar de l'alcalde de Cabrils que a l'empara del que disposa la legislació vigent iniciés, per ser responsabilitat del consistori, l’obertura de la incoació d’un expedient disciplinari als treballadors de l’Ajuntament de Cabrils implicats en base al que es disposa a la legislació esmentada sens perjudici de les possibles actuacions i mesures cautelars que es puguin adoptar en seu del procediment, tot tenint en compte els terminis de caducitat i prescripció establerts en la normativa vigent.

Informar-vos que a data d'avui l'alcalde de Cabrils no s'ha dignat contestar-nos al nostre escrit de 29 de març, sí que ho va fer verbalment en el passat ple de l’ajuntament manifestant que no pensava fer res en relació a aquest tema.

No oblidem que la decisió de l'alcalde està recolzada pel tripartit + 1 que governa aquest ajuntament, incloent en ell al primer tinent d'alcalde, regidor d'hisenda i pare de la funcionària en qüestió.

Enteneu ara perquè l'alcalde ens va negar la informació en primera instància (veure els articles de l'1 i 10 de març) i ara es nega a obrir els expedients que sol•licitem?

Enteneu ara perquè Cabrils no pot seguir governat uns altres 4 anys més per un altre tripartit + una ?

Perquè pugueu consultar els antecedents us facilitem còpia de les desestimacions a les nostres sol•licituds d’informació plantejades així com links dels diferents articles publicats en relació a aquest affaire.

Denegació accés a la informació 27 01 2010








Article 22 08 2010

Continuarem informant

ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Comunicació

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina barra!
Són tan primitius que no coneixen la vergonya!
Fora aquesta gent!

Anònim ha dit...

LAMENTABLE,INDIGNANTE,IMPRESENTABLEREPROBABLE,REPROCHABLE,ETC,ETC,ETC. No hay calificativos para este tipo de actuaciones.¿Como es posible que una pareja de funcionarios de nuestro Ayto. con un sueldo que raya entre los 50.000 y los 60.000€ anuales en algunas ocasiones, tengan la desfachatez y la falta de ética de solicitar una ayuda de 1.900€ anuales para ayuda del alquiler de la vivienda?. ¿No se dan cuenta de la cantidad de jovenes que solicitan dicha ayuda y se les deniega.? ¿Es que no se dan cuenta de que su desvergüenza
con ingresos superiores a los 10 millones anuales de las antiguas pesetas, y con un piso concedido de protección oficial es un insulto a las personas en especial a nuestros jovenes que se les deniega la mayoria de las veces cualquier tipo de ayuda en este sentido.? ¿Como es posible que un representante de la ciudadania, en este caso el padre de la solicitante y Regidor de hacienda de nuestro ayto. no tomara cartas en el asunto y se opusiera a tales hechos?. Cuando el nepotismo y la creencia de que la administración es el "CORTIJO PARTICULAR" de quienes nos gobiernan y se creen dueños y señores de ella suplantando la voluntad popular, pasa lo que pasa.
Les han hecho devolver las ayudas solicitadas por ocultar datos y añadiendo los intereses. Creo que se han quedado cortos, lo que habría que hacer es abrirles un expediente disciplinario, porque es inadmisible que una persona que ejerce el cargo de secretaria de un ayto. "PERSONA QUE TIENE QUE VERIFICAR Y DAR FÉ DE QUE LO QUE SE APRUEBA ES LO QUE LA LEY DICTAMINA, ES LA PERSONA QUE POR MEDIOS FRAUDULENTOS SE APROVECHA DE UNAS SUBVENCIONES QUE NO LE CORRESPONDEN."
Espero que al final a cada uno lo pongan en el lugar que le corresponde, y se erradique de una vez por todas este tipo de actuaciones de personas que se presentan simple y llanamente para medrar y hacer de nuestro ayto. la plataforma para colocar a sus familiares y adeptos por muy ineptos que sean. "MIENTRAS PAGUE EL PUEBLO A NOSOTROS QUE NOS IMPORTA".

Vicente Velaz

Anònim ha dit...

Lo que si que entenc ara,es el perquè no es torna a presentar el pare i lo que no acabo d'entendre, es com la filla encara ocupa lloc de treball desprès de tot lo que a fet.Es normal que encara estigui mantenint el lloc de treball?
Gràcies.

Anònim ha dit...

El sistema té que canviar i caure damunt de tota aquesta gent!
La justícia va molt lenta i ells aprofiten les circumstàncies!
Ni fills,ni treballs adjudicats a dit,ni es pot permetre que un alcalde no vulgui ensenyar papers (que són nostres)....
La xarxa social en acció!

Anònim ha dit...

Mai hagués pogut imaginar que algú tingués tanta cara dura.

Una contribuent farta de tanta barra

Anònim ha dit...

Nos hace falta mucho PAN y nos sobran CHORIZOS!
Comprar el PAN sin adulterar. Mirar bien en la etiqueta sus componentes.

Anònim ha dit...

Espero que abans no marxin ,no se'ls hi passi pel cap fer alguna adjudicació!
Veí de Cabrils

Anònim ha dit...

I això son gent d'esquerra?
Aquest es el govern que tenim-iam a Cabrils?
Sonia

Anònim ha dit...

A tots els porcs els hi arriba el seu Sant Martí!

Anònim ha dit...

Espero que aquest nou govern no permeti que hi hagi gent com aquesta al nostre servei!

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels