19 de març 2010

EXTERNALITZACIÓ DE LA BRIGADA DE PARCS I JARDINS - UNA NECESSITAT O UNA REVENJA....?


Així va titular l'escrit que va llegir el responsable de la Brigada de Parcs i Jardins en el transcurs d'una reunió convocada per l'alcalde de Cabrils en la que va comunicar a tots els treballadors la seva intenció d'externalitzar el servei.

Dir-vos que l'escrit que a continuació reproduïm ens ha estat lliurat pels representants sindicals de Comissions Obreres a l’ajuntament. Nosaltres ens limitem a posar-lo en coneixement de tots vosaltres, deixant la nostra valoració política i humana de l'actuació de l'alcalde (“d’esquerres i progressista”....?)
i dels qui li donen suport per a un article posterior.

MANIFEST DELS TREBALLADORS DE LA BRIGADA DE PARCS I JARDINS

Externalització : Una necessitat o una revenja ?

Les primeres paraules que em vénen al cap són decepció i incomprensió del que està succeint a la brigada municipal, del perquè d'aquesta decisió del Sr. Alcalde amb el recolzament del seu equip de govern.

Permeti’m, que els hi pugui justificar si més no, intentar explicar el perquè em sento decebut tot i que són vostès els que tenen la potestat de prendre les decisions polítiques que creguin convenients, encara que en aquest cas prima més el seu interès personal
en desfer un equip que funciona.

Se'm fa molt difícil acceptar aquesta decisió per a mi injustificable sense arguments sòlids que avalin la seva proposta d'externalització.

Mirin vostès, quan es va crear la Regidoria de Pares i Jardins a l’anterior legislatura es va dir, durant els anys 2003-2007, juntament amb el regidor corresponent es va fer una planificació molt acurada del que es volia pel nostre municipi, la qual va requerir d'un gran estudi i coordinació, i sobretot confiança en un equip de persones per tal d'assolir els objectius planificats.

Aquest regidor al qual em refereixo, més endavant va ser Alcalde. Era i és una persona amb la qual és podia parlar, sempre tenia un moment per tal de intercanviar punts de vista, incidint en la mil/ora del servei, diàleg era el seu lema. S'ha de parlar per tal de resoldre els possibles problemes del dia a dia, cosa que amb vostè ha estat impossible. A més, l'actual regidora de Parcs i Jardins, sota la meva opinió, mai ha estat a l’alçada com a responsable de la regidoria, sempre amb excuses i mai donant la cara per la seva gent.... "ineficàcia o incompetència" no sé amb quina definició quedar-me o si més no amb les dues ..

• S'han assolit objectius: optimització dels recursos hídrics, aprofitament de les restes de poda com adob orgànic, jardineria sostenible, control i regulació de I'equilibri de les zones forestals, control de plagues, col•laboracions amb d'altres institucions(DARP), convenis amb escoles de jardineria , xerrades a les escoles municipals, etc...... .

• Tot al contrari, des de que varen arribar vostès al poder: com a responsable de la brigada de Parcs i Jardins he de manifestar-li que sempre he lluitat per tirar endavant la nostra tasca de la millor manera possible i en les millors condicions laborals, defensant sempre els interessos municipals. He tingut la sort de tenir un gran equip de persones a les quals he pogut traslladar els valors de la feina ben feta, havent estat correspost exemplarment en tot moment per tots ells . Em sap greu el que tota aquesta feina no hagi estat reconeguda ..

Sempre hem estat orgullosos de formar part de la brigada municipal, i no entenem que la rauxa i els temes personals del Sr. Alcalde i d'altres puguin esdevenir en una proposta d'aquesta magnitud, amb efectes col•laterals. És a dir famílies dolgudes per la decisió d'un Alcalde interí, que no ha estat capaç de dialogar ni de fer plantejaments que justifiquin aquest fet .

Espero que el temps posi a cada persona al seu lloc.

Cabrils, 19 de març de 2010

Continuarem informant

ÀREA D'INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

17 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Que verguenza de gobernantes¡ ¿No se les cae la cara de verguenza a estos "pseudoprogresistas denominados de izquierdas"?

Anònim ha dit...

Per qué no externalitzen a la secre i tot el clan?

Anònim ha dit...

Anónimo 8.43
¡Porque no les serian rentables y los echarian en dos dias!
Tiempo al tiempo

Anònim ha dit...

¿En la calçotada estara`la familia REGAL y sus IMPLANTES?

Anònim ha dit...

Mentir es un recurso fácil de valer sin tener que pasar por esfuerzos ni penurias, aunque el precio que se corre es la posibilidad de ser descubierto

Anònim ha dit...

Cuando los que mandan pierden la vergüenza, los que obedecen pierden el respeto.

Anònim ha dit...

Bé esperem que el nostre alcalde sàpiga el que es fa. Si ha pres aquesta mesura serà conscient que és per un bé del poble i els ciutadans i una millora ... esperem que això no ens costi més diners ... ja que el servei que teníem amb parcs i jardins era immillorable. I ja aprofitant aquest missatge particularment vaig a agrair als nois de la brigada donar-los les gràcies sobretot pel dia de la nevada que van estar al 100% ... eeeem ... ara qui estarà quan passin aquestes desgràcies? ... eeem.... mantindran la meva zona tan bonica com la tinc? .. eeem ... Aquí vaig a consultar quan halgo no m´agradi? ... eeemm ... Tendre la mateixa relació humana que em transmet la brigada? .. eeeem ... No se.. Sr Alcalde espero que no s'equivoqui ja que amb vostè mai he pogut tenir dingun tracte dingun roze, dingun comentari, de fet és que mai le vist per la meva zona ... de fet que relació humana tinc amb vostè? Eeeem ...

Anònim ha dit...

Cada persona forja su propia grandeza. Los enanos permanecerán enanos aunque se suban a los Alpes

Anònim ha dit...

Això és un discurs ben fet, felicitats per la descripció senyor Cap de Parcs i Jardins , millor no podia expressar la nostra decepció..

Esperem que a la empresa que us deriven sàpiguen valorar els tresors que els hi arriben

Força brigada!!!!

Anònim ha dit...

Vull agraïr al Cap de Parcs i Jardins i al seu equip, la passió i proximitat amb que fan la seva tasca i agraïr també que en moments dificils com aquests, expressin el que senten i argumentin el que defensen d'una forma tant punyent i a l'hora respectuosa, sense elevar el to, sense color polític, sense cap més interès que el bé pel poble en el que viuen i dediquen la seva feina.
Desitjo que aquesta manifestació del Cap de Parcs i Jardins serveixi per canviar la manera d'actuar, de plantejar les propostes i de prendre les decisions de l'actual govern i de governs futurs. També que faci reflexionar a l'oposició sobre com fer-ne sense anar a la "grenya" i ens serveixi com exemple a tots els ciutadans de com expressar als nostres politics les conviccions i sentiments que teninm pel poble en el que vivim.
Gracies Sr. Cap de Parcs i Jardins i sort a vostè i al seu equip.

Anònim ha dit...

Anonim de les 3.26 sembla que no entenguis el que han fet pero no puguis dir res .....oi?
Pot ser siguis un simpatitzan dels que ho han fet?
No son paraules son fets

Anònim ha dit...

Anónimo 3.26 Parece que seas uno de ellos .
¿ Podrias empezar a protestar por esta gente que según tu tan bien a expresado y argumentado lo que sienten?
¿No compartes?
¡Seguro que la política va a cambiar y no habrá lugar para los que no escuchan , no cumplen con la ley y para los que no defienden a los suyos ( de su pueblo)!

Anònim ha dit...

Sembla que hi ha gent, com anonim 7:48 i 8:06, que només vol crear mala maror...llàstima. ¿Ó quizás es que deban leer las cosas varias veces para entender algo?

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu 3.26...el 7.48 i el 8.06 no tenen ni idea del que diuen, no han entès res del teu missatge.
Ànim parcs i jardins! estem amb vosaltres!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Una revenja , el poble ja paga els contenciosos que a aquest senyor li posen (com ell mateix diu en els seus escrits : SI NO ESTÀ D'ACORD VAGI AL CONTENCIÓS).
EL SERVEI JURÍDIC ELL NO EL PAGA DE LA SEVA BUTXACA. ÉS PAGAT PER TOTS ELS CABRILENCS !!
Aixó és Cabrils

Anònim ha dit...

Muchos de los que confiabamos en este gobierno de izquierdas ahora tenemos que dar la razon a la oposición.
Mis disculpas

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels