30 de març 2010

TRATA DE ARRANCARLO….TRATA DE ARRANCARLO….!!!!


En relació al "pamflet anònim" que aquests dies estan repartint pel poble dos empleats municipals (l'inspector d'obres i l’agutzil), ens hem recordat de lo de - trata de arrancarlo… trata de arrancarlo…!!!! Recordeu la famosa avaria del cotxe de Carlos Saiz en el Ral•li d'Anglaterra 98 ?

Perquè diem "pamflet anònim", doncs perquè porta l'escut de l'ajuntament i res més, res es diu de qui ho ha emès, ni en nom de qui. Està clar que l'ajuntament de Cabrils ho formem tots, inclosos els regidors de l'oposició, i almenys els del nostre grup municipal ni han participat en la seva redacció ni ningú els ha informat del mateix.

Tenint en compte que en el "pamflet anònim", a més de les falsedats que incorpora, es repeteix fins a cinc vegades lo de la "posada a punt", el nostre recent format equip d'investigació - CSI del VIC-Cabrils - ha arribat a la conclusió de què tenint en compte la professió de l'alcalde -que és la de mecànic- (tècnic en automoció en campanya electoral) ha d'haver estat "ell" el que -presumptament- ha redactat i ordenat a dos empleats municipals repartir dit "pamflet anònim", per descomptat, novament, sense tenir en compte el cost econòmic que ha representat per als ciutadans de Cabrils.

El ayuntamiento es mío….la calle es mía…. y el pleno también….

TRACTA DE RESPECTAR-NOS....!!!! TRACTA DE RESPECTAR-NOS....!!!!

ÀREA "CSI" DEL VIC-CABRILS
Miss "Pífies"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si no arranca llevalo a su taller que en plena via te lo arranca!
¡Exento de multas! ¡Porque la calle es suya! La cámara no fotografia estas infracciones ,es inteligente.

Anònim ha dit...

Posada a punt per carregar-se els treballadors i tot el que fagi nosa!
Especialitat :mecànic i master en cadires polítiques siguin del color que siguin.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels