04 de març 2010

MONTCABRER - quan plou - TAMBÉ ÉS CABRILS III


Hem dit moltes vegades que - "una imatge val més que mil paraules" - a continuació us mostrem un petit reportatge d’un dels carreres de la urbanització abans i després de ploure.

Mitjançant aquest petit reportatge fotogràfic d’un carrer de Montcabrer volem demostrar, novament, que amb xerrameca i falses promeses l'única cosa que s'aconsegueix és menysprear als veïns que puntualment paguem els nostres impostos.

Recordeu el que va dir el representant de l’ajuntament - en presencia de l’alcalde socialista- a l’Assemblea General Ordinària de l’EUC Mont-Cabrer celebrada el dia 11 de desembre de 2004 ?

- “Es preveu tenir-lo tot enllestit abans del final de l’any 2005....” - Ja han passat gairebé 5 anys.....quina barra......!!!!!!!!
Com deiem abans “una imatge val mes que mil paraules” i el contingut d'un acta...... també ! (Consulteu l’acta de l’Assemblea de l’11 de desembre de 2004)

Abans de ploure..................

Desprès d'una pluja no torrencial..............


L'Associació d'Amics de la Barca de Boquiñeni va publicar un llibre de Marí Burguera, Recuperació de la Barca del Carladero de Boquiñeni, que recull tota la informació sobre la barca que creua el riu Ebre, i que uneix Boquiñeni amb Pradilla d'Ebre, pel que sembla l'Associació de Veïns de Montcabrer (presumptament en constitució donades les circumstàncies) té el propòsit de recaptar informació per a engegar un servei similar que permeti creuar els carrers de la urbanització els dies de pluja.

Una molt bona iniciativa que podria derivar en un atractiu turístic per a Cabrils.....que falta ens fa....!

Per a consultar els nostres articles anteriors cliqueu damunt de les dates:

26 12 2009
24 01 2009 27 04 2007 12 04 2007

Continuarem informant

ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Participació Ciutadana

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que amb els diners que guanya l'assessor i UNA MICA MES i de presumptes ....ja estaria arreglat!

Anònim ha dit...

I ara hi han diners per esfaltar el parking fantasma de Can Botella?
Quants diners costarà aixó?
Sera per molts anys ?
O.....

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels